Vecdi Gönül liderliğindeki heyet CHP ve MHP'yi ziyaret edecek

Güncelleme Tarihi:

Vecdi Gönül liderliğindeki heyet CHP ve MHPyi ziyaret edecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2015 10:04

Başbakan Davutoğlu, son günlerde yürütülen terör operasyonları ile ilgili dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye telefon açarak bilgi verdi. Davutoğlu, bugün de iki lideri bilgilendirmek üzere Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, başkanlığında bir heyet gönderiyor. Saat 16.00 ve 18.00'de yapılacak görüşmelerde MİT Müsteşarı Hakan Fidan da yer alacak. Heyetin programında HDP yer almıyor.

Haberin Devamı

Muhalefet partileri zaman zaman AK Parti hükümetlerini kendilerine gelişmeler konusunda yeterince bilgi vermemekle suçlarken, uzun bir aradan sonra ilk kez muhalefetin bilgilendirilmesi Ankara'da memnuniyetle karşılandı. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki heyet, ilk olarak saat 16.00'da terör operasyonları ve alınan önlemler konusunda CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde bilgilendirecek.

Heyette Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler yer alacak.

Aynı heyet saat 18.00'de ise MHP Lideri Bahçeli'yi partisinin genel merkezinde ziyaret edecek.

Vecdi Gönül liderliğindeki heyet CHP ve MHPyi ziyaret edecek
''Üryan geldik yine üryan gideriz''


BAKMADAN GEÇME!