Vale Ogün’ün babası isyan etti: Taziye için bile aramadılar

Güncelleme Tarihi:

Vale Ogün’ün babası isyan etti: Taziye için bile aramadılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2023 07:00

Otomobil anahtarlarını çalan hırsızları durdurmak isterken iki kurşunla öldürülen 21 yaşındaki vale Ogün Tekin’in babası Ergün Tekin, “Oğlum öldü ama taziye için ne çalıştığı yerden ne de o otomobillerin sahiplerinden arayan olmadı” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul Bahçeşehir Gölet’teki Affet isimli eğlence mekânında çalışan vale Ogün Tekin (21), otomobil anahtarlarını çalan hırsızları durdurmak isterken öldürüldü. Hırsızlar olay sonrası kayıplara karıştı ve halen bulunamadı. Kıraç Mezarlığı’nda toprağa verilen Ogün Tekin’in ailesi, Başakşehir, Güvercintepe Mahallesi’ndeki evlerinin önünde taziye çadırı kurdu.

‘OĞLUMU KULLANDILAR’

Baba Ergün Tekin taziye çadırında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Acımız çok taze. Karakol bilgi vermiyor. ‘Yakalayacağız, bize güvenin’ dediler. Oğlumun çalıştığı işyeri bir kez dahi telefon etmedi bize. Arabanın sahibini bile bilmiyoruz. Kullandılar oğlumu. Taziye süreci bitince hukuki olarak hakkımızı arayacağız.”

Ogün Tekin’in çalıştığı Affet isimli işyerinin sosyal medya hesaplarından canlı müzik paylaşımları devam etti. İşyeri tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Ogün’ü ve ailesini çok az tanırdık hatta gömüldüğü yeri bile öğrenemedik. O gece olanları farklı bir olay sanıyorduk. Olayı sonra öğrendik. Allah rahmet eylesin. Yaşadıklarımız bir nebze atlatabilmek için çarşambaya kadar mekânımız kapalı olacak.”

ÇATIŞMA ÇIKTI

Haberin Devamı

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede yaptıkları kamera incelemesi sonunda hırsızların izini Hadımköy’de buldu. Hırsızları yakalamak için harekete geçen polislere hırsızlar tarafından ateş açıldı. Hırsızların açtığı ateşin ardından çatışma çıktı. Bu gelişme üzerine bölgeye Terörle Mücadele, Organize Şube ve Özel Harekât Timleri de gönderildi. Bölge polis tarafından ablukaya alındı. Ancak hırsızlar polisle çatıştıktan sonra kaçtı. Kullandıkları çalıntı aracı bir kaç kilometre sonra terk eden hırsızlar başka bir arabayla yine kayıplara karıştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!