Ünlülere bonzai ve kokain operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Ünlülere bonzai ve kokain operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2013 02:08

Narkotik Şube’nin İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunun ucu ünlü isimlere dokundu. Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal ve Cenk Eren dahil 22’si ünlü 40 kişi gözaltına alındı. Hünal, Eren ve iki kişi serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

İSTANBUL’da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 ay önce esrar ve kokain satan torbacılara yönelik çalışma başlattı. Telefon ve fiziki takipte, torbacıların çok sayıda ünlüye uyuşturucu servis ettiği belirlendi. Yapılan tespitlerin ardından dün sabah erken saatlerde Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu’nun da arasında bulunduğu 8 ilçede 45 adrese eşzamanlı baskın düzenlendi. 22 ünlünün de arasında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 20 kilo esrar, 500 gram kokain, bir miktar bonzai ve hassas terazi ele geçti.

CEMAL HÜNAL VE CENK EREN SERBEST KALDI / WEB TV

GÖZALTINDAKİ ÜNLÜLER BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ / Foto Galeri

‘İÇİCİLER’ BIRAKILDI

Operasyonda, ‘Issız Adam’ filmi ile ünlenen oyuncu Cemal Hünal, Cenk Eren ismiyle tanınan şarkıcı Yüksel Venedik, ‘Emir’in Yolu’ dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, ‘Eve Düşen Yıldırım’ dizisi oyuncusu ve 2011 Türkiye Güzeli Gizem Karaca, ‘Avrupa-Avrupa’ dizisi oyuncusu Selen Katırcıoğlu, oyuncu Yusuf Hasan Akgün, ‘Arka Sokaklar’ dizisi oyuncusu Ergun Taş, ‘Mazi Kalbimde Yara’ ve ‘Küçük Sırlar’ dizisinden Kağan Turgut ile yönetmen Hüseyin Orçun Belli ve menejer Ayşe Selin Boronkay yakalandı.

Haberin Devamı

UYUŞTURUCU BU ÜNLÜLERİN HAYATINI DAĞITTI- Fotogaleri

Soruşturmada, Cenk Eren ve Cemal Hünal, uyuşturucu kullanmakla suçlandı. Adli Tıp Kurumu’nda kan, kıl ve tükürük örnekleri alındıktan sonra emniyete getirilen Eren ve Hünal, ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest kaldı. Adı açıklanmayan 2 ünlünün de içicilik suçlamasının ardından serbest bırakılacağı belirtildi. Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da arasında bulunduğu 18 ünlü isiminse, ‘uyuşturucu temin etmek’ ve ‘uyuşturucu kullanmak’tan sorgulanacağı belirtildi. Ulusoy’un evinden bir miktar esrar çıktığı iddia edildi. Telefona takılan ve fiziki takiple torbacılardan uyuşturucu aldıkları öne sürülen ünlü isimlerin torbacılardan esrar ve kokain aldıkları belirtildi. Ünlü isimlerin Adli Tıp Kurumu’nda kan, kıl ve tükürük örnekleri alındı.

Şarkıcı Cenk Eren, sağlık kontrolüne götürülürken soruları yanıtsız bırakırken, Cemal Hünal, “Bilgime başvurmak için çağırdılar. Niçin buraya geldiğimi ben de bilmiyorum. Henüz bilgilendirilmedim, kusura bakmayın” dedi. Çağatay Ulusoy, “İfade verip gideceğim. Arkadaşlar sabahtan beri burada uğraşıyoruz” demekle yetinirken, Selen Katırcıoğlu ise, “Uyuşturucu kullanıyor musunuz?” sorusuna, “Hayır kullanmıyorum” yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!