‘Ülkemiz takdir topladı’

Güncelleme Tarihi:

‘Ülkemiz takdir topladı’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 08:30

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu:

Haberin Devamı

“Kaşıkçı olayı uluslararası bir soruna dönüşmüştür. Bu cinayet üzerinden siyasi restleşmeler, gizli kapaklı pazarlıklar, bölgesel planlamalar, ekonomik hesaplar biteviye yapılmaktadır. Kaşıkçı cinayeti ezberleri bozmuş, Pandora’nın kutusunu açmıştır. Ülkemiz hakkın ve hukukun yanındaki sağlam duruşuyla takdir toplamaktadır. Yerli işbirlikçinin kimliği ise hâlâ aydınlanmış değildir. Suudi Arabistan yönetiminin, sorarım sizlere, Usame bin Ladin zihniyetinden ne farkı kalmıştır? Bu ülkeyi El Kaide’den ayıran nedir? Cinayet üssü olarak Türkiye ne hakla kullanılmıştır?

Farkındayız, sokaklar karıştırılmak isteniyor, kutuplaşmalar bileniyor. Televizyon ekranlarından korku, öfke ve fitne yayılıyor. FETÖ-PKK işbölümü ve görev taksimi yapmış eylem ortakları halinde pusuda bekliyor, el ovuşturup uygun zaman kolluyor. Terörün hedefi olan güvensizlik, belirsizlik, korku ve kuşku sistematik şekilde tırmandırılıyor. Türkiye üzerinde yeni bir hain deneme, yeni bir şer oyun planlanıyor. Bütün gelişmeler buna işaret ediyor.

Haberin Devamı

MAKSATLI BİR HAZIRLIK

Ekonomideki sorunların siyasal tepki ve itiraza dönüştürülerek 31 mart mahalli idareler seçimleriyle ilgili maksatlı ve marazi bir hazırlık yapılıyor, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üstünde de tehlikeli polemikler tetiklenip provokasyonlar tertipleniyor. Buna izin vermeyeceğiz, zillet ittifakının tezgâh ve tuzaklarını yine ve kökünden bozacağız. Bir yanda Atatürk ilah değildir diyenle, diğer yanda Atatürk benim ilahımdır diyen provokatörler iç barış ve huzur ortamını gerebildikleri kadar geriyorlar, sabırları zorluyorlar.

HEPİMİZ MEHMET OLURUZ

İç ve dış niyet sahiplerini uyarıyorum; Türkiye’yi teslim alamazsınız, Türk milletini yenemezseniz, Türk vatanını bölemezsiniz. Hepimiz Mehmet oluruz, hepimiz kahraman oluruz, hepimiz şahadet gönüllüsü olarak al bayrağa bürünüp Türkiye’nin bekasına gene de kara çaldırmayız, ölüm pahasına olsa bile milli namusu korkusuzca savunuruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!