Üçüncü gün bilançosu on dokuz ölü 115 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Üçüncü gün bilançosu on dokuz ölü 115 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2008 00:00

Bayramın üçüncü gününde de tüm uyarılara rağmen yollar kan gölüne döndü. Meydana gelen trafik kazalarında 115 kişi yaralandı, 19 kişi de hayatını kaybetti.

YURT genelinde yaşanan trafik kazaları, bayram sevincine gölge düşürdü.

Bingöl’den Bilaloğlu Köyü’ne yolcu götüren Hikmet Polat yönetimindeki minibüsle, Muş’a giden Murat Menekşe’nin kullandığı otobüs, Bingöl-Elazığ Karayolu’nun 15. kilometresindeki kafa kafaya çarpıştı. Hikmet Polat, minibüsteki yolculardan Zeki Polat, Edibe Aslan, Semra Aslan ve Şaban Suber kaza yerinde öldü. Yaralanan 20 kişi, Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bursa’da Armağan Kahramanoğlu’nun kullandığı 34 DG 2656 plakalı otomobil, İnegöl-Yenice yolunda kontrolden çıkarak ağaca çarptı. Kazada, teröristlerin saldırdığı Aktütün Karakolu’nda çatışmalara katılan ve 20 gün önce terhis olan Cenk Topal yaşamını yitirirken, sürücü ile Onur Kartal (23), İbrahim Yaslı (19) ve Çağlar Kahramanoğlu yaralandı.

Uşak’ta İzmir’den Afyonkarahisar’a cenazeye giden Mustafa Köse (49) yönetimindeki 35 KBP 10 plakalı otomobil, Uşak-Afyonkarahisar kara yolunun 38. kilometresinde, kontrolden çıkarak takla attı. Mustafa Köse ile Hasan Köse (50), hayatını kaybederken Halit Köse, Ümmühan Köse ve Hüseyin Karasu yaralandı.

Sivas’tan Kayseri yönüne gelen Doğu Ekspresi treni ise dün 05.15’te, Kocasinan İlçesi Kuzey Çevreyolu’nda, Kayseri’den Malatya’ya giden 60 yaşındaki Ömer Aras’ın kullandığı otomobile çarptı. Otomobilde bulunan Fatma Aras (57) olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Aras, Asım Şen (57) ve eşi Emine Şen (55) yaralandı.

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde de eşi ve çocuklarıyla yakınlarına bayram ziyaretine giden Kadir Serinkan (40), Harun Arabacı’nın kullandığı traktöre arkadan çarptı. Arabacı olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçtaki altı kişi ile traktörde bulunan iki kişi de yaralandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!