Türk - Yunan emniyetinin dostluk maçı

Güncelleme Tarihi:

Türk - Yunan emniyetinin dostluk maçı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Komşunun polisi bizimkini yendi

İSTANBUL Emniyeti'nin çeşitli birimlerinde görevli polis memurları ile Yunanistan Emniyeti'nde çalışan polisler arasında Şenlikköy Futbol Sahası'nda bir futbol karşılaşması yapıldı. Selanik'ten gelen konuk takım İstanbul polisini 1-0 yendi.

İstanbul Emniyet teşkilatının girişimleriyle Şenlikköy futbol sahasında yapılan maçta dostluk havası esti. İstanbul Emniyeti takımında kaleci Uğur Boran, Soner Sefa, Cuma Kocabaş, Mustafa Çilli, Mehmet Başak, Tekin Erden, Mahmut İsabaş, Yaşar Bolluk, Emniyet Müdür Yardımcısı Ercüment Yılmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Aydoğdu ve Levent Eken yer aldı. Yunanlı konuk takımda ise Selanik polis teşkilatında görevli kaleci Dionisatos, Zikos, Monios, Kertenis, Granas, Kosmidis, Pantelidis, Stasinos, Sakalidis, kaptan Anestidis ve Kakacianis görev yaptı.

Karşılaşmada her iki taraf da baskılı bir oyun ortaya koyamazken, maçın son dakikalarında konuk takımın kazandığı penaltıyı kaptan Anestidis gole çevirince maç konuk takımın galibiyeti ile sonuçlandı. Selanik'ten gelen izleyiciler orta hakem Şebnem Çaldıran'a büyük ilgi gösterdi ve maç arasında tebrik ettiler. İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir dosluk maçının kupasını konuk takımın kaptanına verirken ‘‘İki ülkenin bu tür organizasyonları sık sık tekrarlaması gerektiğini’’ söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!