Tümgeneralin oğlu ve kız arkadaşı öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Tümgeneralin oğlu ve kız arkadaşı öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2013 08:16

HAVA Kuvvetleri Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demiraslan ile kız arkadaşı Elena, evlerinin bulunduğu sitenin önünde pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Pusu kuran saldırganın 7 el ateş ettiği Demiraslan ve Elena, olay yerinde öldü.

Haberin Devamı

PUSU KURDU

Olay, Etimesgut İlçesi Eryaman Atakent Vadi Sitesi’nde dün gece saat 23.30’da meydana geldi. Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demiraslan (24), Özbekistan Doğumlu Rus uyruklu kız arkadaşı Elena (23) ile birlikte sitede bulunan evlerine dönüyorlardı. Site girişinde Demiraslan ve Elena silahlı saldırıya uğradı. Pusu kuran saldırgan otomatik pompalı tüfekle Demiraslan ve Elena’nın üzerine ateş etti. Saldırgan 7 el ateş ettikten sonra kayıplara karışırken, Demiraslan ve kız arkadaşı kafalarına ve vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden mermilerle olay yerinde öldü. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

KAMERADAKİ TESPİT

Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı’da bölgede uzun süre inceleme yaparak delil topladı. Yapılan ilk incelemenin ardından cenazeler Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay öncesi pusuya yatan ve genç çifte yakın mesafede ateş eden saldırgan, kayıplara karıştı. Polis yaptığı ilk incelemede 25-30 yaşlarında bir erkeğin hızla siteden çıkıp eski model bir arabayla kaçtığını bölgedeki güvenlik kameralarından tespit etti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Göktuğ Demiraslan, memleketi Çanakkale’nin Yenice İlçesi’nde toprağa verilecek.

Göktuğ Demiraslan’ın Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazesi, bugün uçakla Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne gönderildi. Buradan helikopterle alınacak cenaze, Çanakkale’nin Yenice İlçesi’ne götürülecek. Yenice Devlet Hastanesi’nde bekletilecek cenaze, yarın öğle vakti düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Öldürülen Demiraslan, Yenice’de Anavatan Partisi’nden 1999-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ekrem Demiraslan ile RTÜK’te Üst Kurul Uzmanı olarak görev yapan Mustafa Demiraslan’ın yeğeni olduğu öğrenildi. (Burak GEZEN/ÇANAKKALE - DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!