Tevfik Göksu CNN Türk'te konuştu: Ekrem İmamoğlu İstanbul'u siyasi kariyer basamağı olarak görüyor

Güncelleme Tarihi:

Tevfik Göksu CNN Türkte konuştu: Ekrem İmamoğlu İstanbulu siyasi kariyer basamağı olarak görüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2023 01:52

CNN TÜRK masasına konuk olan İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin olarak "İstanbul'u siyasi kariyer basamağı olarak görüyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gazeteciler Fulya Kalfa, Hakan Çelik ve Kamuoyu araştırmacısı Murat Gezici merak edilenleri İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu'ya sordu.

 

"BU 5 YIL İSTANBUL İÇİN FETRET GİBİ OLMUŞTUR"

Göksu'nun açıklamaları şöyle:

31 Mart'ta kazanmak istiyor, İstanbul'a yeni bir vizyon oluşturmak için değil, buradan CHP Genel Başkanlığı'na atlamak için. İstanbul'a arkasını dönenlere İstanbul arkasını döner. Şu an İstanbul kentini değil kendini düşünen bir zihniyeti görüyor. Bu 5 yıl İstanbul için fetret gibi olmuştur, geriye gidiş olmuştur. İstanbul tüm rakamlarda geri gitti. Raylı sistem, yeşil alan, sosyal konut, kamulaştırma, her şeyde geri gitti İstanbul. İstanbul'un kaynağı yüzdesi artıyor, ama her şeyde geri gidiyor düşünsenize.

Haberin Devamı

"BU ŞEHRİ DERTLENECEKSİNİZ"

Siz yönettiğiniz şehir ile gönül bağı kurmazsanız olmaz. Bu şehri dertleneceksiniz. Siyasi kariyer için atlama planı olarak görmeyeceksiniz. Şu an İBB'nin belediye başkanı kibriyle aynanın karşına geçiyor yüzyıllık CHP'yi dizayn ettim diyor. Ancak İstanbul 31 Mart'ta cevabı verecek. Allah korusun deprem olduğunda bu şehir hepimizin başına yıkılacak. İnanıyorum ki İstanbullular geleceklerine sahip çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!