Survivor'da bu hafta elemeye kimler kalacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda bu hafta elemeye kimler kalacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 08:26

Survivor'da heyecan devam ediyor. Survivor'da finale doğru yaklaştıkça yarışmacılar arasındaki gerilim de artıyor. Survivor'da Perşembe günü ödül oyunu vardı peki kim kazandı? İşte Survivor'da yaşananlar...

Survivor 2016'da dün akşam ödül oyunu heyecanı yaşandı. Kıyasıya bir yarışın hakim olduğu ödül oyununu iki takımda kazanmak için var güçleri ile saldırdı. Survivor yarışması dün akşam tartışmalı diyaloglara da sahne oldu. Atakan ve Serkay arasında ufak çaplı bir gerilim yaşandı. Peki Survivor'da dün akşam neler yaşandı?

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir ödül oyunu oynandı. Ödül oyununda Hamburger ve gece kulübünde eğlenceği duyan yarışmacılar, kıyasıya bir yarış içine girdiler. Gönüllüler takımı zaman zaman oyunda çok geriye düşselerde final serisinde 9-9 yapmayı başardılar. Ama bu çaba oyunu kazanmaya yetmedi ve ünlüler takımı skoru 10'a 9 yaparak muhteşem bir ödülün sahibi oldular.

Gönüllüler takımı her fırsatta eleme adayı olarak belirledikleri Gizem Kerimoğlu ile bu kez vedalaştı. Son dokunulmazlık oyunlarının ardından ilk eleme adayı olarak potaya giren Gizem Kerimoğlu halk oylamasının ardından Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alarak Survivor'dan elendi. Gönüllüler takımı Gizem Kerimoğlu'nun gidişinin ardından Survivor yeni bölümde sevinç pozları vermeye başladı. Survivor yeni bölümde Atakan ve Serkay karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Nagihan ile Serkay arasındaki tartışmalara bu kez Atakan da dahil oluyor. Adada yapılan konuşmada Atakan Serkay'ı Nagihan konusunda uyararak, takımındaki arkadaşına destek çıkıyor. Survivor yeni bölümde heyecan dolu bir ödül oyunu oynanacak. Su kovaları ile zorlu bir parkuru aşmak zorunda olan yarışmacılar ardından kovadaki suları boşaltarak mekanızmanın devreye girmesini sağlayacak. Daha sonra hedefe yapacakları atışlarla sayıya ulaşmaya çalışacaklar. Survivor yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da TV8 ekranlarında.

Survivorda bu hafta elemeye kimler kalacak

Gizem Kerimoğlu'nun vedasının ardından Survivor'da neler yaşandı?
Survivor'a son veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu. Kaybedilen iki dokunulmazlık oyunu sonrasında Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Damla Can'ın eleme potasına girdiği gönüllüler takımında Survivor SMS sonuçlarına göre elenen isim belli oldu. Survivor konseyinde yaptığı konuşmada çantasını toplayarak geldiğini anlatan Gizem Kerimoğlu, götürdüğü herşeyi hayatı boyunca saklayacağını dile getirdi. Survivor konseyinden kimseyle vedalaşmadan sadece 'Hoşçakalın' diyerek ayrılan Gizem Kerimoğlu adaya veda eden son isim oldu. Gizem Kerimoğlu'nun elenmesinin ardından adaya dönen ünlüler ve gönüllüler farklı hisler yaşadılar. Takımlarından bir isim ayrılmasına rağmen yarışmalar dışından birliktelik oluşturamadıkları Gizem Kerimoğlu'nun elenmesi gönüllüler takımını mutlu eden bir gelişme oldu. Adaya döndüklerinde keyifli halleri ve sohbetleri dikkat çeken gönüllüler takımı yarışmacıları kazandıkları ödül oyununun ardından bunu kutlamak için sözleştiler. Ünlüler takımında ise hüzün vardı. Yunus Günçe ile sohbet eden Nagihan, ünlüler takımının teknede hep birlikte oynayarak kutlama yapmasını konuşurken, Yunus Günçe Gizem Kerimoğlu'nun elenmesine üzüldüğünü dile getirdi. Gönüllüler takımındayken Gizem Kerimoğlu ile arkadaşlık kuran Semih Öztürk ise Yattara ile ateş başında geceyi geçirdi.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ SURVİVOR KARARI!
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı program cuma,cumartesi, pazar, pazartesi ve salı olmak üzere haftanın 5 günü ekrana geliyordu. Kanalın aldığı karara göre program artık perşembe günü de olmak üzere haftanın 6 günü izleyicisiyle buluşacak.

SURVİVOR'DAN ELENEN GİZEM KERİMOĞLU'NDAN VEDA KONUŞMASI
Gizem Kerimoğlu elendikten sonra yaptığı açıklama "Survivor'da hikayesi olan insanlardan biri olduğumu düşünüyorum. Bu hikayeyi kurgulayıp gelmedim ama kahramanı oldum. Yunus'un da dediği gibi bugün çantamı hazırlayıp geldim. Burada büyüdüm güçlendim. Geride bıraktığım hayatıma aynı hedeflerimle, mücadelemle devam edeceğim. Çok üzgünüm, ama benim için olması gereken buymuş" dedi. Ayrıca Acun Ilıcalı da Gizem Kerimoğlu'nu üslubu ve efendiliği için kutladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!