Survivor 2016 son bölümde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 son bölümde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 09:56

İlk bölümüyle 7 Şubat Pazar akşamı ekranlara gelen Survivor 2016’da heyecanlı dakikalar yaşandı. Adaya gelir gelmez ödül oyunu için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele etti. Survivor 2016 1. bölümde ödül oyununu ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2016 ilk bölümde neler yaşandı? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Aylardır beklenen TV8’in en çok izlenen programı olan Survivor 2016 aynı heyecanıyla başladı. Adaya ayak basar basmaz ödül oyunu için bir araya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı adada rahat bir şekilde uyuyabilmelerini sağlayacak bir ödüle sahip olmak için kıyasıya mücadele ettiler.

SURVİVOR 2016 1. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı yepyeni yarışmacılarıyla geri döndü. Adaya gelir gelmez ödül oyunu için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele etti. Ödül oyunu için 5 kişi seçen Ünlüler ve Gönüllüler takımı zorlu bir etapta yarıştılar. İki takımın da mücadelesi sonucunda 7 olan takım ünlüler oldu ve ödülü almaya hak kazandı.

Ünlüler takımının adasına zemini ve tavanı olan bir eve sahip olurken Gönüllüler takımı ilk geceden itibaren doğayla iç içe kaldı.

Haberin Devamı

Survivor 2016 son bölümde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı

YILMAZ MORGÜL DÜŞTÜ!

Ödül oyununun sonlarına doğru takımlar için ayrılmış olan bankın üzerine çıkan ve tezahürat yapan Yılmaz Morgül, bankın dengesinin bozulmasıyla beraber takım arkadaşı Ezgi ile yere düştü. Kumun üzerine düşen Yılmaz Morgül herhangi bir sakatlık yaşamadı.

Survivor 2016 son bölümde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı

SURVİVOR 2016 1. BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyununun ertesi gününde dokunulmazlık için mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlığın yanı sıra başka bir sürprizle daha karşı karşıya kaldı. Kazanan takım bir kişiyi daha takımına alabilecekti. Yine zorlu bir mücadele içinde yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu sefer daha zorlu bir etapla karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelede puanları birbirine yakın olan Ünlüler ve Gönüllüler takımında son iki oyunda Ünlüler takımı kazandı ve 7 puana ulaşan Ünlüler dokunulmazlığın ve ekstra bir yarışmacının sahibi oldu.

Dokunulmazlık oyununun ardından yapılan konseyde Ünlüler takımına katılması muhtemel 4 kişiyi konseye çağıran Acun Ilıcalı 4 Survivor 2016 yarışmacı adayını tanıttı ve içlerinden sadece birinin Ünlüler takımına katılacağını açıkladı. Ancak bu seçimi Ünlüler takımı değil, halk yapacak.

 

Haberin Devamı

Survivor 2016 son bölümde ödül oyunu ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı

SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMI

Serkan Ercan

Ezgi Avcı

Eda Akkaya

Nagihan Karadere

Ebru Öztürk

Çağan Atakan Arslan

Tuğba Özay

Yunus Günçe

İbrahim Yattara

Yılmaz Morgül

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER TAKIMI

İbrahim Giydirir

Gizem Memiç

Efecan Dianzenza

Nihal Candan

Semih Öztürk

Zafer Mete

Damla Can

Serkay Tütüncü

Aylin Şallı

Gizem Kerimoğlu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!