Son yolculuğunda Amy Winehouse

Güncelleme Tarihi:

Son yolculuğunda Amy Winehouse
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2011 17:45

Amy Winehouse, ebediyete gönderildi. Törene katılanlar, babasının “İyi geceler meleğim, iyi uyu” sözleriyle gözyaşlarına boğuldu. Törenin ardından Amy Winehouse’un cesedi bir sinagogda yakıldı

Geçtiğimiz cumartesi günü evinde ölü bulunan İngiliz Soul ve R&B şarkıcısı Amy Winehouse, ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir cenaze töreniyle dün son yolculuğuna uğurlandı. Henüz 27 yaşında hayatını kaybeden şarkıcının annesi, babası ve erkek kardeşi, Winehouse’ın ölü bulunduğu evde taziyeleri kabul edip çiçek ve kart bırakan hayranlarına teşekkür ettikten sonra, Edgarbury mezarlığındaki törene katıldı. Hırsızlık suçu nedeniyle hapiste olan ve Winehouse’u uyuşturucuya alıştırmakla eleştirilen eski kocası Blake Fielder-Civil’in törene katılmasına ise izin verilmedi. Amy’nin babası Mitch Winehouse, yaklaşık 400 kişinin katıldığı törende, “İyi geceler meleğim, iyi uyu. Annen ve baban seni sonsuza kadar çok sevecek” dedi. Törenin ardından Amy Winehouse’un cesedi, Golders Green’deki bir sinagogda yakıldı.
Haberin Devamı

AMY WINEHOUSE SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI

/images/100/0x0/55eaee48f018fbb8f89fdb82
Kalp krizi iddiası

Önceki gün yapılan otopsi de sonuç vermeyince, sanatçının kan ve doku örneklerine toksikoloji testi uygulanacağı, sonuçların ise en az iki hafta sonra alınabileceği açıklanmıştı. Sanatçının ailesi ise, aşırı doz uyuşturucu  iddiasını yalanladı. Aile, ölüm nedeninin kalp krizi veya felç olduğunu ileri sürdü. Winehouse’ın sevgilisi Reg Traviss da, “Son zamanlarda hayat doluydu. Her gün spor ve yoga yapıyordu” dedi.

Kendine böyle veda etmişti

Amy Winehouse, cenazesini konu alan ‘Back to Black’ şarkısının klibi için kendisine mezar taşı hazırlamış, üzerine “Huzur içinde yat Amy Winehouse’un kalbi” yazmıştı.

Haberin Devamı

KENDİ CENAZESİNİ GÖRMÜŞTÜ / FOTO ANALİZ

Eski sevgili perişandı

Winehouse’un geçtiğimiz günlerde ayrıldığı sevgilisi Reg Traviss de krematoryumdan çıkarken üzgündü.

6 AY ÖNCE ADETA HİSSETTİ / YONCA TOKBAŞ'IN YAZISI

GENÇ ÖLMEYİ HAKETTİ / ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN YAZISI

AMY WINEHOUSE'U ÇOK SEVDİĞİM İÇİN / NİL KARAİBRAHİMGİL'İN YAZISI

ÜNLÜ SANATÇI CUMARTESİ AKŞAMI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

AMY HAYRANLARI YASTA

AMY İÇİN / FATİH ÇEKİRGE'NİN YAZISI

Son yolculuğunda Amy Winehouse

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!