Son dakika: Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Meral Akşener hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2023 21:47

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Akşener'in geceyi hastanede geçireceği belirtildi.

Haberin Devamı

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Ankara Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 12.01.2023 tarihinde hafif bir çarpıntı şikayeti ile hastanemize başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde taburculuğu planlanmıştır" denildi.

KILIÇDAROĞLU ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hastanede ziyaret etti. Doktorlardan Akşener’in sağlık duruma hakkında bilgi alan ve partililere geçmiş olsun dileğinde bulunan Kılıçdaroğlu hastane çıkışında açıklamalarda bulundu. Doktorların tavsiyesi ile dinlendirilen Akşener’le görüşmediğini kaydeden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Haberi alır almaz geldik, İYİ Parti yetkilileri ile görüştüm. Sayın genel başkanın durumunu sorduk, hekim arkadaşlardan bilgi aldık. Çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok. Kendisi dinleniyor, umarım yarın taburcu olacak. İYİ Parti’ye, sayın genel başkana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarız kısa süre içerisinde sağlığına kavuşur ve taburcu olur. Hekim arkadaşlar önemli bir şey olmadığını ama dinlenmesi gerektiğini söylediler. Sizler de takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. Bizi bekleyen bu gündemden kaçınma şansımız da yok. Dolayısıyla sayın genel başkanımızın bir an önce taburcu olmasını ve ülkenin sorunlarına kenetlenmesini isteriz."

Haberin Devamı

'GÖZLEM AMACIYLA HASTANEDE TUTULACAK'

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, hastane önünde gazetecilere açıklama yaptı. Çömez, "Sayın genel başkan, genel merkezde toplantı esnasında bir çarpıntı hissettiğini söyledi. Hepiniz biliyorsunuz çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine, biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil bölümünde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amacıyla bu akşam hastanede tutulacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor."

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da "Genel başkanımız Meral Akşener, bugün genel merkez çıkışında kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle Güven Hastanesine geldi. Röktörlerimiz bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar. Tetkikler sonucu, ciddi bir şey olmadığı konusunda bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam için hastanede kalacak" dedi.

Haberin Devamı

"YARIN TABURCU EDİLECEK"

Akşener'e müdahale eden Dr. Berkant Özpolat, "Sayın Meral Akşener, çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!