Son dakika: Erzurum'da korkutan deprem

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2022 23:39

AFAD, Erzurum'un Çat ilçesinde 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Erzurum Valisi Okay Memiş, "Şu ana kadar olumsuz bir ihbar bildirilmedi" diyerek, "Devletimiz bu tür afetlerde bütün imkanlarını seferber ediyor" dedi.

Haberin Devamı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) göre; saat 23.30’da merkez üssü, Erzurum’un Çat ilçesi olan 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.99 kilometre altında meydana gelen deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. AFAD Erzurum İl Müdürü Selahattin Karslı, Çat ilçesine 2 ekip gönderildiğini belirterek, şu ana kadar kendilerine olumsuz bir ihbarın gelmediğini söyledi.

Son dakika: Erzurumda korkutan deprem

Deprem çevre illerden de hissedildi.

VALİ MEMİŞ: OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

Erzurum Valisi Okay Memiş, "Şu ana kadar olumsuz bir ihbar bildirilmedi" diyerek, "Devletimiz bu tür afetlerde bütün imkanlarını seferber ediyor. Sayın İçişleri Bakanımız ve AFAD ile birlikte vatandaşımız yanındayız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı



Son dakika: Erzurumda korkutan deprem

VATANDAŞLAR KENDİLERİNİ DIŞARI ATTI

Öte yandan, 2 yıl önce merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.7 büyüklüğündeki depremde birçok evin yıkıldığı Yedisu ilçesine bağlı Elmalı köyünde de vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı.

Son dakika: Erzurumda korkutan deprem

Vatandaşlar panikle dışarı çıktı.

Bingöl Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Saat 23.30’da merkez üssü Erzurum Çat olan ve il merkezimizde de hissedilen 4.9 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı bulunmamaktadır" denildi. 


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!