Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tüneli kuruyoruz

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tüneli kuruyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2022 16:37

Partisinin Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Bir müjdemizi sizlerle paylaşmak istiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Trabzonsporlu taraftarların tek yürek olduğu Avni Aker Stadı yerinde yaptığımız Millet Bahçesi'nin ikinci etabında tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tünelini kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları:
İşte bu gençlik hiçbir partide olmayan bir gençlik. Hazırlıklarımızı kimseye prim vermeden TEKNOFEST gençliği olarak yola devam edeceğiz. Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak, ülkemizi daha güçlendirerek geçmiştekilerin emanetlerine hakkıyla sahip çıkıyoruz.

SEL FELAKETİNİN YARALARINI KISA SÜREDE SARDIK

Dün Giresun'daydık. İnşasını tamamladığımız afet konutlarını, iş yerlerini Giresunlu kardeşlerimizin istifadesine sunduk. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yaralarını en kısa sürede sarmayı başardık. 

Haberin Devamı

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tüneli kuruyoruz

TRABZON'DAKİ TOPLU AÇILIŞLAR

Açılışını yaptığımız toplam yatırım bedeli 2 milyar 309 milyon lirayı bulan eserlerin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm Bakanlıklarımızı, bakan arkadaşlarımızı, belediyelerimizi, bu yatırımlarda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. 

SALGIN SÜRECİNİ EN AZ HASARLA ATLATAN ÜLKELERDEN BİRİYİZ

20 yıldır kararlılıkla yürüyoruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleri ile tanıştırmayı sürdürüyoruz. Salgın sürecini en az hasarla atlatan ülkelerden biriyiz. 2020'de yüzde 1.8 oranında büyüme kaydettik. 2.7 milyon insanımıza yeni iş kapısı oluşturduk. Her alanda insanları enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine geitrdik. Döviz kurundaki balonu söndürürken muhalefetin istismar araçlarından biri daha ellerinden aldık. 2021 yılı büyüme rakamlrı ile ihracattaki büyüme rakamlarımızı bir üst aşamaya taşıyacağız. Elbette ülkemiz için çalışırken Trabzon'u da ihmal etmiyor, Trabzon'a sırtımızı dönmüyoruz. Trabzon'un da kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tüneli kuruyoruz

Haberin Devamı

ELLERİNE TUTUŞTURULAN HER KAĞIT PARÇASINI BELGE ZANNEDİP DEVLETİN KURUMLARINI KÖTÜLEMEKTEN BAŞKA YOL BİLMİYORLAR

Muhalefetin ülkeye dair ne hayalleri ne de çözüm bulmak için niyetleri var. Sadece istismar etmenin, çamur atmanın, bahane bulmanın milletin aklıyla alay etmenin peşindeler. Biz Türkiye’yi kalkındırmanın daha da güçlendirmenin mücadelesini verirken, onlar gündelik meselelerin ardına takılıp kalıyorlar. Biz Türkiye’nin uluslararası itibarını daha üst seviyelere taşımak için gayret gösterirken onlar yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazıyorlar. Biz milletimizi her alanda hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya çalışırken, onlar Ankara’da kimin nerede nasıl oturacağının kavgasını veriyorlar. Biz proje üretirken, icraat yaparken, milletimizin derdine derman ararken, onlar sadece ve sadece iftira beşinde koşuyor, çamur atıyor. Ellerine tutuşturulan her kağıt parçasını belge zannedip devletin kurumlarını kötülemekten, ülkemizin vizyon projelerine çamur atmaktan başka yol ve yöntem bilmiyorlar.

Haberin Devamı

CHP'li belediyelerde yolsuzluk, ahlaksızlık, beceriksizlik, hırsızlık had safhaya çıkmışken, bu rezilliklerle yüzleşmek yerine asılsız iddia ve ithamlarla yatırımlarımızı engellemeye çalışıyorlar. Biz bunların yalanlarını yüzlerine çarpmaktan mahkemeye salonlarında iftiralarını çürütmekten bıktık. Ama bay Kemal ve yoldaşları yandaşları her gün yeni bir yalanla rezil olmaktan hiç usanmadılar. Şimdiye kadar onlarca kez tazminat ödemeye mahkum oldular. Ulaştırma ve Enerji Bakanlarımız, Bay Kemal'in iftiralarına cevabı en güzel şekilde verdiler. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tüneli kuruyoruz

BÜYÜKELÇİLERİN ARZUHAL MAKAMI HALİNE GETİRİLMESİ TÜRKİYE'NİN BAĞIMSIZLIĞI AÇISINDAN VAHİM BİR DURUMDUR

Haberin Devamı

AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak kendi siyasi ikbalini ülkenin ve milletin menfaatlerinin üstünden gören bir siyaset anlayışını kabul etmiyoruz. Türkiye'nin kaybetmesi pahasına gelecek hesapları yapılmasını ahlaki de insani de bulmuyoruz. Özellikle iktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerinin kapısında aranmasını demokrasimiz adına çok tehlikeli görüyoruz. Kendi milletlerinin hak ve hukukunu savunmak için ülkemize görevlendirilen büyükelçilerin özellikle muhalefet tarafından arzuhal makamına dönüştürülmesi Türkiye'nin bağımsızlığı adına vahim bir durumdur. Hele hele ağızlarını her açtıklarında ‘Atatürk'ün partisiyiz’ diye övünenlerin siyasi geleceklerini dış güçlerin icazetine, yardımına, ihsanına bağlaması gerçekten utanç vericidir. Türkiye'yi ve Türk demokrasisini böyle bir duruma düşürmeye kimsenin, hiçbir siyasetçinin hakkı yoktur.

Haberin Devamı

İstiklal ve istikbali uğrunda gencecik evlatlarını Çanakkale'de Kurtuluş Savaşı'nda şehit veren bir millete böyle bir zilleti kimse reva göremez. CHP ve ittifak ortakları bir an önce kendilerine çeki düzen vermeleri içinde debelendikleri bu zillet çukurundan kurtulmanın yollarını aramalıdır.  CHP'ye oy vermiş gazinin hürmetine bu partiye destek olmuş tüm vatandaşlarımızda bizimle aynı beklentide olduğunu biliyorum. Zira bay Kemal'in elinde CHP'nin rotasını tamamen kaybetmesi millet ve memleket düşmanlarının aparatı haline gelmesi en çok CHP'li seçmeni rencide ediyor. Gazi'nin partisi diye oy verdikleri partinin milli meselelerde onurlu duruş sergileyememesi en fazla onların başını yere eğdiriyor. Bay Kemal ve yoldaşlarının iş bilmezliğinden, beceriksizliğinden, her gün bir yenisi patlayan skandallarından CHP'lilerde biz nasıl rahatsız oluyorsak onlar da rahatsız oluyorlar. Çünkü bu ilkesizlik, bu omurgasızlık ne Türk demokrasisine ne de siyaset müessesine ne de Gazi meclisimizin haysiyetine asla yakışmıyor. İnşallah 2023 seçimlerinin Türk siyasetinin yanı sıra CHP'nin de bu kamburdan kurtuluşuna vesile olacağına inanıyorum. 

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tüneli kuruyoruz

BİR MÜJDEMİZİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM: TRABZONSPOR ZAMAN TÜNELİNİ KURUYORUZ

Muhalefetin gündemi ile bizim gündemimiz arasında dağlar kadar fark var.  Bizim siyasi tasavvurumuzla muhalefetin siyasi anlayışı arasında çok derin uçurumlar var. Biz gönüller yapmak için çalışan bir kadroyuz. Siyasetinin merkezine ahlakı, erdemi koyan bir geleneğin temsilcileriyiz. Biz bu millete sevdalıyız. Batıda ne varsa doğuda da aynısı olsun, 84 milyonun hepsi aynı standarda kavuşsun diye çalışıyoruz. Son 19 yılda Trabzon'a toplam 45 milyar tutarında yatırım yaptık. Trabzon için 10 sağlık tesisi projemiz daha bulunuyor. Şehrimizde 4 Millet Bahçesi projemiz var.

Bir müjdemizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Trabzonsporlu taraftarların tek yürek olduğu Avni Aker Stadı yerinde yaptığımız Millet Bahçesi'nin ikinci etabında tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tünelini kuruyoruz. 410 metrekarelik müze ve sergi alanı, 4 boyutlu salonu olacak. Trabzonspor'un tarihi başarıları 4 boyutlu olarak gösterilecek. 

UZUNGÖL VE AYDER'İ KORUMAYA ALDIK

Uzungöl ve Ayder sadece Trabzon'un değil ülkemizin dünya çapındaki en önemli yerlerinden biridir. Her iki yeri de korumaya aldık. Bu gölü besleyen dereleri sürekli izliyor, kirlenmeye izin vermiyoruz. Çevre düzenlemesi ile Uzungöl'ün cazibesini arttırdık.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor zaman tüneli kuruyoruz

TÜM BU DEVASA YATIRIMLARI CHP'NİN SABOTAJLARINA RAĞMEN YAPTIK

Trabzon'daki ulaşım rpojelerini sene sonuna kadar tamamlıyoruz. Doğu Karadeniz'in Anadolu'ya açılan kapısı olan Zigana Tüneli'nde çalışmalar devam ediyor. İnşallah burayı da bu yıl sonuna kadar bitiriyoruz.  Enerjide Trabzon ve 11 ilçesine doğal gaz arzı sağladık. Tüm bu devasa yatırımları CHP'ye, CHP'nin sabotajlarına rağmen yaptık.

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ OLACAK

Şimdi önümüzde son 20 yılın en önemli kavşağı var. 2023 seçimleri Türkiye'nin kader seçimi olacaktır. Muhalefetin çapsızlığı, artık sıradan hale gelen fiyaskoları bizi asla rehavete sürüklememelidir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!