Son avı kendisi

Güncelleme Tarihi:

Son avı kendisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2013 01:20

Kaçak avlandığı tespit edilince 3 polis ve bir sağlık görevlisini öldüren Avusturyalının saklandığı eve önceki gece yüzlerce asker, 3 helikopter ve panzerlerle operasyon düzenlendi.

Haberin Devamı

Avusturya’da üç polis ve bir sağlık görevlisini öldüren 54 yaşındaki kaçak avcı Alois Huber, saklandığı çiftlik evinde kendini yakarak intihar etti. Kaçak avlanan Huber’e yönelik operasyonda 5 kişinin hayatını kaybetmesi, Avrupa’nın sakin köşelerinden biri olan Avusturya’da, “Tüm bu olanlara gerek var mıydı” tartışmasına yol açtı. Başkent Viyana’nın batısındaki Melk kenti yakınlarında iki gün önce kaçak avlandığı tespit edilen Huber, ateş açarak bir polis memurunu öldürdü. Olay yerine gelen ambulansa da kurşun yağdırarak bir sağlık görevlisini öldüren saldırgan, evine kaçarken rehin aldığı polisi de, çiftlik evinde öldürdü.

AVUSTURYA'DA AVCI DEHŞETİ / FOTO GALERİ

ORDUDAN operasyon

Art arda gelen cinayetler üzerine Avusturya ordusu harekete geçti. Yüzlerce asker, 3 helikopter ve panzerlerle çiftliğin çevresini kuşatan birlikler, 12 saatlik bekleyişin ardından önceki gece eve operasyon düzenledi. Tam bu sırada, evin alt katında yangın çıktı. Gizli bir kapıyla girildiği anlaşılan sığınaktaki yangını güçlükle söndüren askerler, odada kaçak avcı Alois Huber’e ait olduğu sanılan yanmış bir erkek cesediyle karşılaştı. Yetkililer, Huber’in evden kaçmış olamayacağını ve cesedin büyük ihtimalle ona ait olduğunu açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!