Siyasilerden alçak saldırı sonrası ortak mesaj: Milletimizin başı sağ olsun

Güncelleme Tarihi:

Siyasilerden alçak saldırı sonrası ortak mesaj: Milletimizin başı sağ olsun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2023 22:36

Irak'ın kuzey bölgesinde terör örgütü mensuplarının hain saldırısı sonrası şehit düşen askerlerimiz için siyasilerden baş sağlığı mesajları geldi.

Haberin Devamı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Irak'ın kuzeyinde şehid olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:
Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de Rabbimden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Milletimizin başı sağ olsun. Irak’ın kuzeyinde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, kahraman ordumuza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin makamları âli olsun.

Haberin Devamı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Irak’ın kuzeyinde şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralanan kahramanlarımıza şifa diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Terör örgütleri ve uzantılarına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: Hain terör örgütü tarafından Irak'ın kuzeyinde düzenlenen saldırıda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim, yaralı askerlerimize acil şifalar versin. Şehitlerimizin mekânı cennet, makamları âli olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Pençe Harekât bölgesinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Değerli ailelerinin, silah arkadaşlarının ve milletimizin başı sağ olsun. Çatışmada yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'nın saldırısında yaralanan dört askerimizden üçünün şehit olduğu haberiyle bir kez daha kahrolduk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!