Siyasetçi görmezden geliniyor

Güncelleme Tarihi:

Siyasetçi görmezden geliniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 23:09

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ üyelerinin gizli yazışma yaptığı ByLock’u kullanan memurlar tutuklanırken siyasetçi ve yüksek bürokratların görmezden gelindiğini, bunun ‘fahiş yanlış’ olduğunu belirtti. “15 Temmuz’un sevk ve idaresini yapan lider kadrosunu konuşan da pek görülmemektedir” diyen Bahçeli, dün düzenlediği basın toplantısında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

IŞİD’İN BİR GÖMLEK ÜSTÜ
“FETÖ, Anadolu’nun istilası amacıyla özel eğitimden geçirilip kılıktan kılığa sokulan, herhangi bir kök ve kimlik hassasiyeti taşımadığı gibi, vicdan ve imana da yabancı olan soysuz ve hıyanet temelli bir çetedir. Bu tehdit geçmemiş, bitmemiştir. Silahla başaramayanlar; faiz, kur, finansal varlıklar üstünden yeni bir alan açmanın peşindedir. FETÖ, işbirlikçidir, haindir; vatan, millet ve din nefretiyle malul şeytan uşağıdır. PKK neyse FETÖ odur. IŞİD kimse FETÖ tıpkısının aynısı, belki de bir gömlek üstüdür. Yeni bir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim ya da kimler varsa, bilsinler ki, önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır.

TEPE KADROSU NEREDE?
Yurtta Sulh Konseyi isimli ihanet yapılanmasının ana ve tepe kadrosundan henüz bahseden yoktur. En alt düzeyde memur, işçi veya diğer mesleklerden kişilerle uğraşıldığı kadar 15 Temmuz’un sevk ve idaresini yapan lider kadrosunu konuşan da pek görülmemektedir. Adil Öksüz isimli hain hâlâ kaçak, ama hakkında en ufak şikâyet olan veya FETÖ’cülükten suçlanan herhangi bir kişi gözaltına alınmaktadır. ByLock kullanan bir memur tutuklanırken, aynı eylemin içinde yer alan siyasetçi veya yüksek kademeli bir bürokrat görmezden geliniyorsa, bu adaletsizlik ve fahiş yanlış tsunami etkisi yaratacak, toplum ve devlet hayatını içten içe çürütecektir.

SIZLANMA KÖRDÜĞÜM İŞARETİ
ABD’nin ülkemize meydan okur gibi PYD-YPG’ye yaptığı silah yardımları, muhtemel Rakka ve Musul operasyonlarıyla ilgili kafa karışıklıkları bizi endişelendirmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘15 Temmuz’un arkasında FETÖ var, ama biz bunu ABD’ye anlatamadık’ sitem ve sızlanması, ABD Başkan Yardımcısının YPG’ye silah yardımından haberim yok deyip Savunma Bakanın itirafı tam bir kördüğümü işaret etmektedir. Türkiye 20 Temmuz 2015’den bu tarafa tam bir facia yaşamaktadır. .

OHAL’İN UZAMASI YARARLI
Yenikapı ruhuna bağlılığımız tartışmasızdır. Devletteki dip bucak temizliği devam etmektedir ki, bunun da kısa zamanda sonuçlanmasını beklemek aşırı iyimserliktir. Olağanüstü hal ile olağanüstü tedbirlerin alınması ülkemiz için yararlıdır ve 3 ay daha uzatılması faydalı olacaktır. 

KÜRT KARDEŞLERİMİZ BİZİM CANIMIZ
BAHÇELİ, Doğu ve Güneydoğu’ya ‘katılımcı kalkınma’ ilkesine dayanan bir refah programı önerdi. Bahçeli modeli anlatırken şöyle dedi: “Şunu açıkça söylemek isterim ki, Kürt kökenli kardeşlerimizin terörle en ufak bağlantıları yoktur. Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim canımız, varlığımızın ana dayanaklarındandır. Bize göre Kürt sorunu yoktur, ama Kürt kökenli kardeşlerimizin diğer vatandaşlarımız gibi sosyal ve ekonomik sorunları haddinden fazladır. Programımızın temel amacı bölgedeki 23 ilde ekonomik büyümeyi, sosyal gelişmeyi ve toplumsal uzlaşmayı sağlayarak ‘milli birlik ve bütünleşmeyi’ temin etmektir. Maliyetin devlet bütçesinden karşılanması esastır. Bunun yanında Türkiye Kırsal Kalkınma Fonu oluşturulacaktır. Terör örgütlerinin el konulan mal varlığından elde edilen gelirler ile kaçakçılığın önlenmesine bağlı olarak elde edilen ilave gelir bu fona aktarılacaktır.”

BAKMADAN GEÇME!