'Siyasal süreçlere müdahil olacağız'

Güncelleme Tarihi:

Siyasal süreçlere müdahil olacağız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2017 23:02

MHP, 18 Mart 2018’de yapılması kararlaştırılan 12. Olağan Büyük Kurultayı çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda dün 41 ilde kongre düzenlendi. Kongrelere bir mesaj gönderen MHP Lideri Devlet Bahçeli, özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“MHP özellikle 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’ni takip eden süreçte ağır ve çok boyutlu saldırı, tahrik ve operasyonlara maruz kalmıştır. MHP maalesef zorlu ve yıpratıcı günler yaşamıştır. Bugün partimizin siyasal varlığı, milletimiz için iyi veya kötü emeller besleyen her unsurun mutlaka dikkate almaları gereken bir kudret halini almıştır. Partimizin ulaştığı kuvvet ve mevkii kolay elde edilmemiştir. Meşakkatler sabırla, melanet tahrikler akılla, çileler heyecanla, engeller şuurla, karamsarlık ve kötümserlik dalgaları imanla adım adım aşılarak bugünlere gelinmiştir. MHP Türk siyasetine mühür vurmuştur. Türk milliyetçiliği hem kurucu, hem kurtarıcı, hem de şartlar gerekirse, tıpkı 16 Nisan halkoylamasında olduğu gibi, değiştirici vasfını, örtülemez rolünü ifa edegelmiştir.
Unutmayınız ki, MHP değişen hükümet etme sistemiyle birlikte çok daha etkin, çok daha güçlü, karmaşık siyasal süreçlere çok daha müdahil olabilecektir. Bunun aksine kim ne söylüyorsa yalan ve uydurmadır. Partimizin önündeki korkulukları hep birlikte yıkacağız.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!