Şırnak'ta hain saldırı: 1 asker şehit

Güncelleme Tarihi:

Şırnakta hain saldırı: 1 asker şehit
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 16:11

Silvan'da bu sabah 2 askerin şehit edilmesinin ardından bir acı haber de Mardin ve Şırnak'tan geldi. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir asker asker şehit düşerken öte yandan Mardin'de PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu.

Haberin Devamı

Şırnak-Beytüşşebap karayolunun Taşarası mevkisinde teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada zırhlı araçta bulunan bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Yaralı asker, Şırnak Asker Hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

Şırnakta hain saldırı: 1 asker şehit

BAGOK DAĞI’NDA ÇATIŞMA: 1 ASKER ŞEHİT 1 ASKER YARALI, 1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Mardin'de güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Çatışmada 1 PKK’lı öldürüldü. Yaralı askerler helikopterle Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Şırnakta hain saldırı: 1 asker şehit

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki kırsal alanda gerçekleştirdiği arazi arama tarama faaliyeti sırasında bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu yaralanan ve helikopterle Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 askerden biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer askerin tedavisi sürüyor.

Bölgede çatışmaların devam ettiği bildirildi.

NUSAYBİN'DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Mardin’ in Nusaybin ilçe merkezinde bugün saat 19.00 dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!