Sinopale-Forum İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

Sinopale-Forum İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 19:45

Avrupa Birliği ve Türkiye tarafından finanse edilen ve Avrupa Kültür Derneği etkinliği olan Sinopale Forum kapsamında İstanbul ve Sinop’ta uluslararası etkinlikler düzenleniyor.

Haberin Devamı

Sinopale Forum, Sinop’un kültür ve eğitim turizmi kenti olması amacıyla kamu ve sivil toplum kuruluşları, iş dünyası, üniversiteler ve uluslararası kuruluşları bir araya getiriyor. Sinopale-Uluslararası Sinop Bienali çatısı altında gerçekleştirilen “Sinopale Forum”, 12-14 Ocak 2016 tarihleri arasında Salt Galata’da düzenlenecek. “Kentsel Kalkınmada Kültür ve Yaratıcılık” başlıklı uluslararası forumda Sinop’u kültür ve eğitim turizmi kentine dönüştürecek politikalar ve projeler mercek altına alınacak. Etkinlik daha sonra 15-17 Ocak tarihleri arasında Sinop’ta gerçekleştirilecek.

KENTSEL KALKINMA SORGULANACAK

Salt Galata’nın ev sahipliğinde İstanbul’da yapılacak olan forumun ilk bölümünde kentsel kalkınma için mevcut politikalar ve uygulanan projeler ele alınacak. Ayrıca, iş ve ekonomi dünyasının kentsel kalkınmada nasıl bir rol üstlenebileceği sorgulanarak, kentsel kalkınmada toplum temelli sürdürülebilir turizm ve sosyal-kültürel girişimcilik modelleri üzerine örnekler incelenerek tartışmaya açılacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!