Sevgililer Günü için OGO fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Sevgililer Günü için OGO fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2006 00:00

e-kolay.net’in maharetli mobil iletişim cihazı OGO, dünyadaki en yeni mobil iletişim uygulamalarını Türkiye’ye getirerek, sınırsız ve kolay sohbet keyfini yaşatıyor. Her an her yerde MSN Messenger ve e-posta erişimi imkanı sunan OGO, giderek yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de çok özel bir fırsatla karşılıyor.

Haberin Devamı

e-kolay.net’in özellikle gençlere armağanı olan OGO, Türkiye’deki mobil iletişime yön veriyor. OGO, mobil e-posta ve kısa mesajın (SMS) yanı sıra, son dönemin en popüler uygulaması olan MSN Messenger üzerinden anında sohbet imkanını da sunuyor. Mobil gelişmeleri OGO ile ceplerinde taşıyan gençler, en uygun fiyata en interaktif sohbetleri gerçekleştiriyorlar. Ayda sadece 19,99 YTL abonelik ücreti karşılığında, OGO’nun sınırsız MSN Messenger ve e-posta hizmetlerinden faydalanılabiliyor. Cihaz için ayrıca ücret ödenmiyor.

 

Gençler arasındaki iletişimin tarzını belirleyen OGO, yeni abonelerine 100 SMS ve 1 aylık FullOGO (haber, son dakika, finans, spor, sinema, eğlence, fal) servisi hediye ediyor.

 

Haberin Devamı

Sevgilileri de unutmayan OGO, 14 Şubat Sevgililer Günü şerefine Şubat ayı boyunca sürecek yeni bir kampanyaya imza atıyor. Bu kampanya çerçevesinde, Şubat’ta iki adet OGO alıp aktive eden kullanıcılar, ek avantajlar kazanıyor, üstelik sevgililerine de kazandırıyorlar:

 

· Şubat ayında OGO alıp kullanmaya başlayan ikili, her iki OGO için de birer aylık ücreti geri alıyor.

· OGO’yu kişiselleştirme imkanı sunan birer “OGO Style” armağan ediliyor. OGO Style sayesinde kullanıcılar, OGO’nun dış yüzeyini istedikleri desenle kaplayıp, cihazlarını tamamen kendi tarzlarına uygun hale getirebiliyorlar.

· Ayrıca OGO alan çiftlere 12 ay boyunca spor haberleri ve günlük fallar ücretsiz olarak gönderiliyor.

 

Şubat’ta 2 adet OGO alanlar hem sevgilileri ve tüm arkadaşlarıyla her an her yerden sınırsız sohbet ediyor, hem de ek avantajlardan faydalanıyor. Mobil iletişimde yeni bir dönem başlatan OGO ile ilgili her türlü bilgi www.e-kolay.net/ogo adresinden ya da (0212) 478 0 646 numaralı telefondan alınabiliyor.

 

OGO, D&R, Telsim Cepshop, Avea İletişim Merkezi, TeknoSA, Bimeks, CarrefourSA, EP Center, Evkur, Gold Computer, Kipa, Megavizyon, Maxi, Real, Uzelli, Vatan Computer mağazalarında ve Index Bilgisayar bayilerinde satılıyor. Ayrıca e-kolay.net/ogo, hepsiburada.com, estore.com.tr ve ekonomikticaret.com alışveriş sitelerinden de sipariş verilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!