Şehit yakını: PKK akıttığı kanda boğulacak

Güncelleme Tarihi:

Şehit yakını: PKK akıttığı kanda boğulacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2010 17:47

İstanbul'un Halkalı semtinde askeri personeli taşıyan servis aracına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan jandarma astsubay başçavuş Duran Bayram'ın amcasının oğlu İsmail Bayram, “PKK akıttığı kanda boğulacak” dedi.

Şehit Duran Bayram'ın Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Nurihas Mahallesi'nde yaşayan amcasının oğlu İsmail Bayram, acı haberi yeni aldıklarını belirterek, “Hepimizin başı sağ olsun. Vatan sağ olsun. Bu ne ilk şehidimiz ne son şehidimiz, bu acılara dayanacağız. PKK akıttığı kanda boğulacak” diye konuştu.

Duran Bayram'ın yengesi Şerife Bayram da “Aslan gibi yeğenim şehit oldu. Otobüse bomba koyan kalleşler, elinize ne geçti. Bir çocuğu yetim koydunuz” diye ağladı.

Öğretmen Nurşen Bayram ile 6 yıl önce evlenen Duran Bayram'ın 4 yaşında Rana adında kızı olduğu, emekli cezaevi müdürü olan babası Hüseyin Bayram'ın bir süre önce oğlunu ziyaret etmek için İstanbul'a gittiği öğrenildi.

Şehit Duran Bayram'ın cenazesinin yarın Kayseri'de tarihi Hunat Camisi'nde düzenlenecek törenden sonra Kartal Şehitliği'nde toprağa verileceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!