Saral’dan yumruk savunması

Güncelleme Tarihi:

Saral’dan yumruk savunması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 11:49

Meclis'te Başbakan Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili tartışma sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ı yumruklayarak hastanelik eden AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, basın toplantısı düzenledi. Özür dilemeyen Saral, yumruk attığı vekilin adını hatırlamadı, özür dilemedi ama üzgün olduğunu söyleyip ''Dünyanın en sinirleri alınmış insanını getirsen burada şirazesinden çıkar, şaftı kayar'' dedi.

Haberin Devamı

Meclis'te Başbakan Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili tartışma sırasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ı yumruklayarak hastanelik eden AK Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral özür dilemedi.

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Tezcan’ın adını hatırlayamayınca, “neydi adı” diye gazetecilere soran Saral, gazetecilerin ısrarlı soruları üzerine sadece, davranışının doğru olmadığını belirterek “üzgün olduğunu” söyledi ve şöyle konuştu:

ADAMIN ŞAFTI KAYAR
''Ben bu güne kadar hiçbir kavgaya karışmadım. Trabzon-Of’ta o kadar yıl belediye başkanlığı yaptım, hep kavgaları ayıran, nizaları ayıran bir kişi oldum. Hiç bir hastalığım da yoktu, ama buranın manzarasından, fotoğrafından bir çok hastalığa müptela oldum. Sinir, yüksek tansiyon hastası olduk burada. İnsanın sabrı bu kadar zorlanmaz. Arkadaşlarımız da sabrede sabrede derviş oldular. Dünyanın en sinirleri alınmış insanını getirsen burada şirazesinden çıkar, şaftı kayar.''

Haberin Devamı

İŞTE KARE KARE VEKİLLERİN YUMRUKLAŞTIĞI O ANLAR

“KAMER GENÇ’İN KOMALIK YAPILMASI LAZIM” DEMİŞTİ

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral son olarak televizyon ekranlarında CHP Milletvekili kamer genç hakkında sarf ettiği ağır sözler nedeniyle gündeme gelmişti.
CHP Milletvekili Kamer Genç Japon Milli Gün Resepsiyonu’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşma yapmasına tepki göstermişti.
Genç’in bu tavrını sert sözlerle eleştiren Oktay Saral Beyaz TV kanalında katıldığı programda, “Bunun var ya, büyük bir sopa yemesi lazım. Bunun ayakların altına alınıp bir komalık yapılması lazım. Bunu ben CHP’ye de, Kılıçdaroğlu’na da, tüm CHP’li milletvekillerine, grup başkan vekillerine söylüyorum… Yani şuna bir şey yapsınlar yoksa başına bir şey gelecek. Bunun müsebbibi de onlar olacak” demişti.



OKTAY SARAL KAMER GENÇ İLE İLGİLİ CANLI YAYINDA BUNLARI SÖYLEMİŞTİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!