Sanem Çelik, Özlem Tekin'i de ayırdı mı?

Güncelleme Tarihi:

Sanem Çelik, Özlem Tekini de ayırdı mı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 11, 2006 00:00

Sanem Çelik'in "Aliye" dizisinin evli yönetmeni Kudret Sabancı ile çay bahçesinde yakalanmasının ardından iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Sibel Gökçe'nin 'Benim de sevgilimi elimden almıştı' açılmasının ardından rock müziğin sevilen ismi Özlem Tekin'in sevgilisiyle de birlikte olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Evli yönetmen Kudret Sabancı'yla bir çay bahçesinde öpüşürken görüntülenen ünlü oyuncu Sanem Çelik hakkında her gün yeni bir iddia gündeme geliyor. Ünlü oryantal Sibel Gökçe'nin, "Sanem beni sevgilimi de elimden almıştı. Hatta ondan ayrılmam için bana tehdit dolu mesajlar bile

/images/100/0x0/55ea6120f018fbb8f87c1ef1
göndermişti. Etme bulma dünyası işte" şeklindeki açıklamalarından sonra birkaç gündür magazin kulislerinde Sanem Çelik'in, rock müziğin genç yorumcusu Özlem Tekin'in de sevgilisiyle birlikte olduğu konuşulmaya başlandı.

 

Sanem Çelik, Özlem Tekini de ayırdı mı
        Â
Sanem Çelik, Özlem Tekini de ayırdı mı

Haberin Devamı

Sanem Çelik                               Özlem Tekin    Â

Sanem iyi arkadaşımdır

/images/100/0x0/55ea6120f018fbb8f87c1ef7

Özlem Tekin, geçtiğimiz yıllarda balerin Hülya Aksular'ın eski eşi Can Tunalı'yla flört ediyordu. İkili, bu ilişkilerini basından saklamıyor, her yere el ele giderek mutluluklarını gözler önüne seriyordu. Ancak bu büyük aşk, sürpriz bir şekilde sona ermiş, bu ayrılığın ardından Tekin derin bir sessizliğe gömülmüştü. İşte bu ilişkinin bitmesinde de Sanem Çelik rol aldığı iddia edildi. Çelik'in, Özlem Tekin'in birlikte olmasını bilmesine rağmen Can Tunalı'yla aşk dolu mesajlar gönderip, onunla birlikte olması üzerine aldatıldığını öğrenen ünlü rock'çı, sevgilisiyle yollarını ayırmış. Kulislerde kulaktan kulağa yayılan bu ilginç iddia üzerine görüştüğümüz Özlem Tekin, böyle bir olayın doğru olmadığını söyleyerek, "Ben o dönem sevgilim olan Can Tunalı'dan ayrılmıştım. Sanem ile Can benden sonra birlikte oldular. Sanem, benim iyi arkadaşımdır bu söylenenler doğru değil" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!