POMEM mülakatları ne zaman? 24. dönem POMEM sınav giriş yerleri nereden öğrenilir?

Güncelleme Tarihi:

POMEM mülakatları ne zaman 24. dönem POMEM sınav giriş yerleri nereden öğrenilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2019 15:58

POMEM 24. dönem mülakat sınavı için giriş yerleri ve sınav tarihleri Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamanın ardından belli oldu. Fiziki mülakattan başarıyla geçen adaylar, sınav giriş belgelerine internet üzerinden ulaşabilecekler. Peki, POMEM sınav giriş yerleri sınav giriş yerleri nereden öğrenilir? POMEM mülakatları ne zaman? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler.

Haberin Devamı

Lisans ve Ön Lisans adaylarının katılım göstereceği 24. dönem POMEM sınav giriş yerleri Polis Akademisi tarafından açıklandı. Peki, POMEM sınav giriş yerleri ve belgeleri nereden öğrenilebilecek? Peki, POMEM mülakat sınavları ne zaman yapılacak? İşte, polis adaylarının katılım sağlayacağı POMEM mülakatları hakkında merak edilen bazı bilgiler

POMEM MÜLAKATLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

POMEM sözlü mülakatları, 30 Temmuz-09 Ağustos tarihinde sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.  Adaylar Mülakat Sınavına gelirken “Sınav Giriş Belgesi” ve “Nüfus Cüzdanı”nın aslını yanlarında getirecek. Ayrıca Sınav Giriş Belgesi üzerinde belirtilen sınav tarihi ile sınav yerinde hazır bulunacak.

POMEM SINAV GİRİŞ YERLERİ NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

POMEM sınav giriş yerleri, Polis Akademisi resmi internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek. Adaylar, sınava hangi merkezlerde girebileceğini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilecek.

Haberin Devamı

POMEM SINAV GİRİŞ YERLERİ (ÖN LİSANS)
POMEM SINAV GİRİŞ YERLERİ (LİSANS)

 

 

BAKMADAN GEÇME!