Poliste terfi heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Poliste terfi heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2008 15:07

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal başkanlığındaki Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısında bir üs sınıfa terfi edecek bin 711 emniyet müdürünün durumu görüşülüyor

Haberin Devamı

Köksal başkanlığında dün toplanan ve kamuoyu tarafından “Polis Şurası” olarak bilinen Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısına, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Gülcü,Mehmet Tokgöz, Emin Aslan, Ali Kolat ve Celal Uzunkaya ile Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Yanç, Polis Akademisi Başkanı Vadi Çiçekli, kıdemli emniyet müdürleri Tuncay Yılmaz, Şevket Saral ve Kerem Durmuş katılıyor.

Bugün akşama kadar devam edeceği bildirilen toplantıda, 2. sınıftan 1. sınıfa terfi edecek 386, 3. sınıftan 2. sınıfa terfi edecek 246, 4. sınıftan 3. sınıfa terfi edecek 405 emniyet müdürü ile 674 emniyet amirinin 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfileri değerlendiriliyor.

MERKEZ DEĞERLENDİRME KURULU TOPLANTISI

Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısından sonra komiser yardımcısı, komiser ve başkomiserlerin terfisi ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat başkanlığından toplanacak Merkez Değerlendirme Toplantısında ele alınacak.

Haberin Devamı


Toplantıda 961 başkomiserin emniyet amirliğine, 343 komiserin başkomiserliğe, 259 komiser yardımcısının ise komiserliğe terfileri değerlendirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!