Polis-astsubay sokak düellosu

Güncelleme Tarihi:

Polis-astsubay sokak düellosu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 22:32

Çekmeköy'de, astsubay Aslan Sezer ile polis memuru Süleyman Aksoy (30) arasında çıkan silahlı çatışmada Süleyman Aksoy hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Süleyman Aksoy ve astsubay Aslan Sezer arasında dün sabah 07.00 sıralarında Çekmeköy Çamlık Mahallesi Akınalp Sokak’ta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Silahların çekildiği olayda polis memuru Süleyman Aksoy hayatını kaybederken, kolundan yaralanan eşi Deniz Aksoy Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, karnından vurulan astsubay Aslan Sezer ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Deniz Aksoy’un hayati tehlikesinin bulunmadığı, Astsubay Aslan Sezer’in ise ameliyata alındığı öğrenildi.
İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ve İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu da olay yerine gelerek bilgi aldı. Süleyman Aksoy’un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İnfaz koruma memuru olan Deniz Aksoy ile astsubay Aslan Sezer’in aynı cezaevinde görev yaptığı öğrenildi.

BAKMADAN GEÇME!