PKK kampında eğitilmiş

Güncelleme Tarihi:

PKK kampında eğitilmiş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2009 10:07

Bostancı Emanet Sokak’ta polisin dün operasyon düzenlediği operasyonda öldürülen teröristin PKK kamplarında eğitildiği ortaya çıktı. Ayrıca teröristin 'Türk Hamamları' isimli bir de kitabı var.

Haberin Devamı

TERÖR KAMPINDA EĞİTİLMİŞ / VİDEO

 

İŞTE SİVİLLERİN VURULMA ANI FOTOĞRAFLARI

 

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER

 

BOSTANCI'DAKİ EV BU HALE GELDİ

 

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER / VİDEO 

 

İŞTE TERÖRİSTİN PKK KAMPLARINDAKİ FOTOĞRAFLARI

Bostancı'daki baskını kana bulayan terörist Orhan Yılmazkaya, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler mezunu. Almanya doğumlu olan Yılmazkaya'nın ailesi ise uzun yıllar Almanya’da işçi olarak çalıştıktan Çanakkale Bayramiç İlçesi’ne dönmüş. Yılmazkaya'nın bir dönem PKK kamplarında eğitildiği de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

 

Yılmazkaya’nın son iki yıldır yakınlarıyla hiçbir şekilde irtibata geçmediği belirtildi. Yılmazkaya'nın diğer akrabalarının ise İstanbul Beşiktaş'ta yaşadığı öğrenildi.

 

Çeşitli dergilerde incelemeleri ve edebiyat yazıları yayınlanan Yılmazkaya'nın 'Türk Hamamı' isimli kitabı Aralık 2003'te Çitlembik Yayınları'ndan Türkçe ve İngilizce olarak yayınlandı.

 

Gazeteciliğe 1994'te Sabah gazetesinde başlayan Yılmazkaya, Radyo Umut, Demokrasi gazetesi, Tesisat ve Doğalgaz-Petrol-LPG dergilerinden haber müdürlüğü ve yayın yönetmenliği, Çitlembik Yayınları'nda editörlük yaptı.

 

Yılmazkaya İçerikMarket Yayıncılık Bilişim Halka İlişkiler Ltd.'de yöneticilik yaptı. Yılmazkaya Patent Dünyası dergisinin Yayın Yönetmenliği görevinde de bulundu.

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!