PKK 2 şoförü kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

PKK 2 şoförü kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2008 00:00

PKK’lı teröristler Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde yol kesip 2 şoförü kaçırdı. Askeri birliklere ekmek ve erzak taşıyan 2 şoförü kurtarmak için operasyon başlatıldı.

TUNCELİ’nin Nazimiye İlçesi’nde PKK’lı teröristler yol kesip askeri karakollara ekmek ve erzak taşıyan 2 aracın sürücülerini kaçırdı. Kaçırılan Burhan Aslan’ın bölgedeki askeri karakollara ekmek veren Nazimiye’deki bir fırına ait aracın sürücüsü olduğu, diğer sürücü Abdulmuttalip Açıkgöz’ün ise, Nazimiye İlçesi’ndeki karakollara erzak taşıyan özel bir şirkete ait aracı kullandığı bildirildi. PKK’lıların 2 şoförü kaçırdığı Dereova Köyü kırsalındaki Sevdin ormanlarına helikopterle asker indirilirken, Kars’tan, Nazimiye İlçesi’ne gelen Piyade Taburuna bağlı yüzlerce asker de bölgeye takviye olarak sevk edildi.

1 PKK’lı yakalandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde önceki gün saat 17.30’da yapılan yol kontrolünde bir terörist güvenlik güçlerince yakalandı. Diyarbakır’ın Hani ilçesi dağlık arazi kesiminde teröristlerce 30 kilogram amonyum nitrat ve 300 gram C-4 plastik patlayıcı kullanılarak hazırlanmış 2 patlayıcı madde imha edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!