Piyasa fahişe sanatçı dolu

Güncelleme Tarihi:

Piyasa fahişe sanatçı dolu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2001 00:00


Haberin Devamı

Magazin gazetecisi Aykut Işıklar, internette ‘‘gecce.com’’ sitesinde yazdığı ‘‘Fahişe sanatçılar üzerine derin ve duygusal bir analiz’’ başlıklı yazısında dehşet iddialarda bulundu. Işıklar, fahişe sanatçılar olduğunu ve bazılarıyla ‘‘yattığını’’ yazdı.

Aykut Işıklar'ın ‘‘gecce.com’’daki yazısı ‘‘Fahişelerle uğraşmak-savaşmak çok zor. Krallar, imparatorlar, mafya tarih boyunca fahişelere karşı yenik düşmüş. En güçlü insan fahişelerin esiri olmuş’’ diye başlıyor. Yazının daha sonraki bölümlerinde şu cümleler yer alıyor:

‘‘Bende yalan yok. Bunların çoğunu yataktan da tanıdığım için konuşuyorum, yatakta sevişirken bu kadar başarılı değiller. Çoğu sevişir numarası yaparken ya para hesabı yapar ya da seni nasıl kullanacağını hesaplar. Kerizlerle bir güzel oynar, seksi dişi kadınmış gibi kendilerini yutturur. Aslında plastik şişme bebek gibidirler. Duyguları kalmadığı için seksten de zevk almazlar. Onun için varsa yoksa yarın hangi programda ne giyineceği, inşaatçı Apturrahman beyden yeni aldığı evin taksitini nasıl koparacağı, otomobilini değiştirmek için kimin altına yatacağı gibi derin düşünceler vardır. Çoğu aynı anda üç erkeği idare ettiği için kafası hep yorgundur. Aslında işleri kolay değildir. Her yalan ayrı bir erkeğe söylenir. Bu arada da namuslu bakire kız ayakları ile medyayı bir güzel kullanırlar...’’

Işıkları satırlarını şöyle noktalıyor:

‘‘Bunları dolu dolu yaşamış bir gazeteci olarak anlatıyorum. Masal değil, gerçeklerin ta kendisi... En büyük star hanımın peşine öldürtmek için kiralık katil taktığı bir gazeteci olarak... Hadi ağabey sözü dinleyip şu fahişelere kendinizi kullandırtmayın.’’

Kimler olduklarını kitabımda yazacağım

Aykut Işıklar, İnternette yayınlanan yazısı konusunda, Hürriyet'in sorularını da yanıtladı. Işıklar, ‘‘Fahişe sanatçıların kim olduğunu, 5-10 yıl sonra bu işten elimi ayağımı çektikten sonra yazacağım kitapta açıklayacağım. Kimin nasıl oldğunu herkes zaten biliyor’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!