Perdeler kapandı

Güncelleme Tarihi:

Perdeler kapandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2016 00:00

Ankara’da önceki gün meydana gelen terör saldırısı nedeniyle pek çok konser ve etkinlik iptal edildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Ankara’da 28 kişinin öldüğü, 61 kişinin de yaralandığı terör saldırısı nedeniyle tüm konser ve tiyatro oyunlarını iptal ettiğini duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ankara’da yaşanan hain saldırı sonucundaki üzücü kayıplarımız sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı’na bağlı kültür merkezlerinde gerçekleşecek olan konser ve yetişkin tiyatro programları 22 Şubat 2016 tarihine kadar iptal edilmiştir. Programlar ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

DAHA SONRA AÇIKLANACAK
Ankara Büyükşehir Belediyesi de terör saldırısı nedeniyle, daha önceden duyurusu yapılan konser ve tiyatro oyunlarını erteledi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı kültür merkezlerinde gerçekleştirilmesi planlanan her türlü konser ile Başkent Tiyatroları tarafından sergilenen tiyatro oyunlarının gösterimleri, yaşanan hain saldırı nedeniyle ertelenmiştir” dediler. Yetkililer, program tarihlerinin daha sonra açıklanacağını kaydettiler.

MARKOPAŞA DA İPTAL
Uygur Tiyatrosu dün ve bugün CRR’de sahnelenecek olan ‘Markopaşa Müzikali’ni erteleyerek seyircileriyle şu notu paylaştı: “Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu’nun 18 ve 19 Şubat 2016 tarihlerinde, 25. Yıl Kutlaması kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahnelenecek olan Markopaşa Müzikali, Ankara’daki melun terör olaylarından dolayı ertelenmiştir. Ankara’da kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı dileriz.”

BAKMADAN GEÇME!