Pepee'ye Avrupa'dan ödül

Güncelleme Tarihi:

Pepeeye Avrupadan ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 12:53

Avrupa’nın birçok ülkesinden çok sayıda seçkin firmanın aday olduğu Avrupa İş Ödülleri 2015–2016 ‘nın (European Business Awards) büyük finali Milano’da gerçekleşti. Türkiye’yi girişimcilik alanında ulusal şampiyon olarak temsil eden Pepee’nin yaratıcısı “Düşyeri”, The Chairman’s Selection kategorisinde Ruban d’Honneur ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin 10 ulusal şampiyonundan biri olarak Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) yer alan Düşyeri, İtalya'nın önemli şehirlerinden biri olan Milano’da gerçekleşen büyük finalde Türkiye’yi gururlandırdı. Avrupa’nın en prestijli iş dünyası ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) Düşyeri, "The Chairman’s Selection" kategorisinde "Ruban d’Honneur" ödülüne layık görüldü. Ülke finalistlerinin her birini politikacılar, akademisyenler, medya ve iş çevrelerinden oluşan ve jüri ile halk oylamasının belirlediği Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) bir Türk çizgi film stüdyosunun öldül kazanması büyük coşku yarattı.

Pepeeye Avrupadan ödül

Haberin Devamı


Düşyeri’nin uluslararası platformda ödül almasından dolayı oldukça gurur duyduklarını belirten Düşyeri kurucu ortağı, çizgi film yaratıcısı ve Planet Çocuk Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Şule Bilgiç; “Düşyeri olarak öncelikle Avrupa İş Ödülleri’ne (European Business Awards) seçilmekten sonrasında da büyük finalde Ruban d’Honneur ödülünü almaktan onur duyduk. Tüm çalışmalarımızı, çocuklara daha iyisini sunabilmek, onları eğlendirirken gelişimlerine katkı sağlayabilmek için gerçekleştiriyoruz. Çocuk üzerinden değil “çocuk için” iş yapıyoruz. Bu amaç doğrultusunda hazırladığımız çizgi filmlerimiz ile çocuklar kadar ebeveynlerin de desteğini alıyoruz. Büyük bir özveri ile gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarımızın karşılığında da ülkemizi başarı ile temsil etmiş olmaktan ve ödül almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İnanıyoruz ki çalışmalarımız bizleri daha da ileriye taşıyacak ve nice ödülleri ülkemize getireceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!