Özel-Bahçeli görüşmesi 45 dakika sürdü

Güncelleme Tarihi:

Özel-Bahçeli görüşmesi 45 dakika sürdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2015 09:06

BU ay emekliye ayrılacak olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, parti liderlerine veda ziyaretini dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile sürdürdü.

Haberin Devamı

Meclis’teki makamında Bahçeli’yi ziyaret eden Özel’in görüşmesi 45 dakika sürdü. Özel ziyarete yalnız gelirken Bahçeli’ye MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman eşlik etti. Özel’i makam odasının kapısında karşılayan Bahçeli, çıkışta da asansörün kapısına kadar eşlik etti. Görüşmede terörle mücadeleye yönelik son operasyonların yanı sıra Çözüm Süreciyle ilgili gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi. Bahçeli’nin son geçirdiği sağlık operasyonlarıyla ilgili Özel’e yeniden geçmiş olsun dileklerini ilettiği ve sağlığıyla ilgili sohbet ettiği belirtildi.

Görev süresi 30 Ağustos’ta dolan Orgeneral Özel’in devir teslim törenini iki hafta önce yapması bekleniyor. Özel bu nedenle veda ziyaretlerine de erken başladı. 3-5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Yüksek Askeri Şûra toplantılarında alınacak kararların Cumhurbaşkanı’nca imzalanmasının ardından Özel’in görevi devretmesi ve yeni Genelkurmay Başkanı’nın göreve başlaması planlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!