Özel arama

Güncelleme Tarihi:

Özel arama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 01:26

Reşadiye’den kaybolan komşu çocukları bulunmadı. Çocukların kaçırılma ihtimali ağırlık kazanırken özel ekip ilçeye geldi.

Haberin Devamı

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi’nde Bayram Erol (8) ve Dursun Kağan Taşçı (5), geçen hafta salı sabahı evlerinden oynamak için dışarı çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Arama çalışmalarına jandarma sualtı ekipleri ile AFAD arama kurtarma ekipleri de katıldı; ancak Kelkit Çayı’ndaki aramalarda bir sonuca varılamadı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde kurulan özel bir ekip ilçedeki ve Tokat merkezdeki tüm güvenlik kameraları ile MOBESE kayıtlarını çocukların kaybolduğu gün ile geriye dönük incelemeye başladı. Bunun yanı sıra o dönem ilçede ve kentte otellerde kalan kişilerin de kayıtları da tek tek inceleniyor. 

SABIKALILAR İNCELENİYOR

Kente gelip giden yabancı plakalı araçlar da soruşturuluyor. Daha önce suça karışmış, çocuklara yönelik suçlarda sabıkası bulunan kişileri de incelemeye alan polis, Türkiye genelinde de sabıka kaydı bulunan kişilerin fotoğrafları üzerinden de Tokat’a gelip gelmedikleri yönünde araştırma yapıyor.

Haberin Devamı

Kaçırılma şüphesi

KELKİT Çayı’nda bugüne kadar yapılan arama-kurtarma çalışmasında bir sonuca ulaşılmaması çocukların kaçırılma şüphesini gündeme getirdi. Özel ekip, çalışmalarını çocukların kaçırılıp, bir yerde alıkonulması şüphesi üzerine yoğunlaştırdı. Bölgedeki dağ evleri, terk edilen kulübeler ile metruk yerlere bakılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!