OYUNCULUĞU HİÇ BIRAKMADIM

Güncelleme Tarihi:

OYUNCULUĞU HİÇ BIRAKMADIM
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2011 09:38

Yeni dizisi Gizemli Yol'un çekimleri sırasında yaşadığı yılan fobisiyle gündeme gelen Meral Konrat, oyunculuğu bırakmadığını göstermek adına bu diziye başladığını söyledi.

Haberin Devamı

Uzun bir aradan sonra dizi sektörüne döndüğünü belirten güzel oyuncu, "Barınak Köpekleri ve 'Rulet' gibi sinema projelerine adapte olmuşken, bu dizi sürpriz oldu aslında" dedi.

Çekimlere olaylı bir şekilde başladıklarını ifade eden Konrat gülerek, dizinin tam da 'yılan hikayesine' döndüğünü söyledi. Diziye başlarken yılan fobisi olduğunu ve 'Böyle bir sahnem varsa, projeyi hiç kabul etmeyeyim' dediğini aktaran güzel oyuncu, bu konuda kendisine güvence verildiğini söyledi.  Konrat, insanın korktuğu şey başına gelirmiş ya, benim de aynen öyle oldu diye özetliyor yaşananları... "Dakika 1, gol 1 oldu. "İyi mi oldu kötü mü onu da bilemiyorum" diyor Meral Konrat tüm samimiyetiyle.

Gizemli kalmasını istiyorum

Kapadokya'da çekilecek olan 'Gizemli Yol'un, adı gibi gizemli ve fantastik bir yapım olduğunu söyleyen oyuncu, "Böyle kaliteli bir senaryoya sahip diziyle hoş bir şeyler yakalayabileceğimize inanıyorum" diye konuştu. Dizi senaryosunun fantastik olduğunu ve bir çok farklı konuyu iç içe barındıran, masalımsı bir aşk hikayesi olduğunu anlatan Meral Konrat, dizinin şimdilik gizemli kalmasını istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Dizide canlandırdığı karakterin entrikalı bir ortamda geçen masum bir aşk hikayesi olarak özetleyen Konrat, "Gizemli Yol çok açılımlı olan bir dizi... Diziyi izleyen herkes de bu gizemli yoldan geçecek" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan dizide Rus ajanını oynayacak olan Boğaç Aksoy ise, "Gerçekten çok fantastik bir hikaye, heyecanla dizinin izleyicisiyle buluşacağı günü bekliyoruz" ifadesini kullandı. Nuran Ataç'ın senaryosunu yazdığı, yapımcılığını Erhan Aslan'ın yaptığı Gizemli Yol'un yönetmeni ise Demir Keskin.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!