Otomobil sulama kanalına düştü: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otomobil sulama kanalına düştü: 1 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2009 12:20

Adana'da DSİ'ye ait sulama kanalına düşen otomobilde bulunan baba öldü, anne ve iki çocuğu yaralandı.

Haberin Devamı

Bir apartmanda kapıcı olarak çalışan Rüstem Boğa (33) ailesiyle birlikte Saimbeyli ilçesindeki köylerinden 01 UJ 544 plakalı otomobiliyle Adana'daki evlerine dönerken, merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbulvar DSİ TOKİ Evleri mevkisinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle araç sulama kanalına düştü.

Kanala araç düştüğünü gören vatandaşlar, suya atlayarak otomobilde bulunan anne Fatma Boğa (33) ile çocukları Esra (11) ile Mert Kaan Boğa'yı (6) kurtardı.

Bildirim üzerine olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR, 112 Acil Servis ve Adana Emniyet Müdürlüğü sualtı ekipleri sevk edildi.

Sudan hafif yaralı olarak çıkartılan anne ve çocukları ambulansla götürüldükleri Adana Numune Hastanesinde tedavi altına alınırken, baba Rüstem Boğa ise aracın düştüğü yerden yaklaşık 10 metre ileride sualtı polis ekipleri tarafından bulundu.

Sudan çıkartılarak olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Rüstem Boğa, ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Bu arada, suya düşen otomobilde bir adet pompalı tüfek bulunurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!