Obama’nın sıktığı Twitter adlı parfümün sahtesi gelmiştir!

Güncelleme Tarihi:

Obama’nın sıktığı Twitter adlı parfümün sahtesi gelmiştir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2011 00:00

Türkiye’de sen, ben, bizim oğlan/kız anladı şu Twitter’ı kullanmayı da, devlet erbabının bu işe aynı edayla girişmeleri başarısızlıkla sonuçlan-ama-dı!

Haberin Devamı

Yönetenin Twitter sevgisini, Başbakan Erdoğan’ın milletvekillerine, “Twitter’ı bırakın; halkın arasına girin, tezek kokusu alın” demesi bile durduramadı. Ancak o cephede durum; “iki komşunun, eller belde camdan cama atışması tadında” ilerlemekte. Anlayacağınız vaziyet fena! Hal böyle olunca da şöyle bir gözlem yapma isteğiyle birlikte iş başa düşüyor: ABD başkanlık seçimlerinde Barack Obama’nın sıktığı Twitter adlı parfümü tüm dünya hayranlıkla kokladı, ancak parfümün yola çıkıp buraya kadar ulaşan kokusunda strateji denilen nota eksikti. Şöyle buyrun; iki saniye bir-iki örnek tweet ile soluklanın/eğlenin sonra notası eksik bir mevzu daha: Eurovision ile eller havaya yapacağız!
06melihgokcek: Özel hayattan bize ne. Biz CHP’liler birbirinin kuyusunu nasıl kazıyor o konuyla ilgiliyiz...
Kilicdarogluk: Başbakan, çakma açılış mevsimini başlattı. İstinat duvarı, yollar, okul badanası... Dostlar alışverişte görsün.
Egemen_Bagis: Kemal Bey Londra’daymış. AB başkentlerinde olduğu için uyarmak isterim. Orada trafik sağdan değil soldan akar. Aman lütfen dikkat etsin.
06melihgokcek: Edep sizde olsa bunu yazar mısın? Karayalçın 7.5 katrilyon borç ve faiz bıraktı. Öde öde bitmiyor. Ankara’nın anası ağladı.
RT_Erdogan: Biz neyi nerede ve nasıl söyleyeceğimizi, ne zaman söyleyeceğimizi çok iyi biliriz. Biz bakkal dükkanı değil, Türkiye’yi yönetiyoruz.

Haberin Devamı

Eurovision, kendini ‘komşuya’ ispat etme platformu değil

Eurovision’da elemeleri geçemedik. Dünya Arabik ezgilere yatırım yaparken bizim rock’a yatırım yapasımız geldi, olmadı...
Yüksek Sadakat’i seven 1 milyon kişi bulabilirim minvalinde düşünenlere vadesi dolmayacak bir ödül verirken, Eurovision gibi kısa vadeli bir mevzuya sevinenlere teessüflerimizi iletiyoruz...
* ozguRugzo: Gençler sakin olun puanlamayı ÖSYM yapmış, 420 puanla biz kazanmışız Eurovision’u.
* osurankarinca: Bu Erovizyon şarkısı çalıntıymış. Kurtlar Vadisi Örovizyon çok yakında sinemalarda....
* ApoUyan: Bize oy vermeyen ülkelerin seks kasetleri var oğlum elimizde.
*chiguititu: KK bizim iktidarımızda Türkiye Örovizyon’da yeniden ilk üçe girecek diyor.

Haberin Devamı

Eppet bulamıyorlarsa püskevit yesinler

Devlet Bahçeli sanırım epeydir ilk defa bu denli ‘sempatik’ tepkiler alıyor. Kimileri yılın siyasi gafı olarak değerlendirse de ‘Püskevit’ dediği andan bu yana hakkında neredeyse hiç kötü bir şey yazılmamış. Siyasetimizin ‘renkli’ karakterlerinden Bahçeli, bu gafıyla adeta Umut Sarıkaya karikatürlerinin videoda vücut bulmuş hali gibi. Geçen hafta yaşanan mevzu sosyal medyada şaka zannedilse gerek, yeni yeni anlaşılmaya başlanıyor. Üstelik Bahçeli’den hafta içerisinde bir düzeltme de geldi: “Biz Püskevit demesini de biliriz, püsküüt demesini de. Allah, şehide ‘kelle’ dedirtmesin.” Sayın Bahçeli sen ‘bisküvi’ deme işini bize bırak, yandaşlara verdiğin o son selamı görmedik zannetme!
Yılın ‘en şeker lehçesi’ ödülü ‘Püskevit’ ile Devlet Bahçeli’nin olurken, kendisi ‘Püskevit’ dediğinde arkasında tüm ciddiyetiyle duran arkadaşa da ‘Helal olsun’ diyoruz...
* hakankoksal: Evrim: Bisküvi > Büsküvi > Püsküvi > Püsküüt > Püskevit
* onur_goksen: İddia ediyorum, bir çocuk Devlet Bahçeli’nin bağırdığı tonda annesine “Niye bizde püskevit yok?” desin, öncelikle çok pis dayak yer.
* ragmatistkedi: Eppet bulamıyolarsa püskevit yesinler.
* elainemrly: Püskevit diyen Bahçeli ile dalga geçilince bi ben mi üzülüyorum ya. Dedemle dalga geçiliyomuş gibi geliyo!
* YusufKenan: Püskevit’ dalga geçenlerin yüzde 80’nin şarj kelimesine şarz, koreografi’ye ise kareografi dediği bir ülkede yaşıyoruz...
* istiklalAkarsu: Bahçeli’den son dakika açıklaması: “Dilim sürçtüğü için Püskevit dedim, doğrusu elbette piskevüt!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!