Mis gibi Türkiye için

Güncelleme Tarihi:

Mis gibi Türkiye için
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2018 01:44

DÜNYA Temizlik Günü dolayısıyla dün İstanbul Beşiktaş’ta iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören’in de katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Beşiktaş Vapur İskelesi önünde bir araya gelen ünlü isimler, Sirkeci istikametine yürüyerek temizlik yaptılar.

Mis gibi Türkiye için

Revna Demirören

Revna Demirören, Zeynep Üstünel, Celal ve Şebnem Çapa’nın da katıldığı çöp toplama etkinliğinde konuşan Revna Demirören şunları söyledi: “Bugün (dün) 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü ve biz de bugünü ülkemizde yaymak ve temizlik adına farkındalık yaratmak için bu etkinliği düzenledik. Amacımız çöpleri toplarken yerlere çöp atmamanın gerekliliğini vurgulamak.” 

Mis gibi Türkiye için



EMİNE ERDOĞAN: DOĞAYA SAHİP ÇIKALIM
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü farkındalığıyla çevre hareketine katılan herkesi kutladı. Emine Erdoğan, Twitter hesabından #DünyaÇöpToplamaGünü etiketiyle paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, mesajında “Millet olarak hep birlikte, hepimizin evi olan doğaya sahip çıkalım. Çöpümüzü yere, sokağa, toprağa atmayalım” ifadesini kullandı.

Mis gibi Türkiye için

Serenay Sarıkaya

'DOĞAYA İYİ BAKMALIYIZ'

SERENAY Sarıkaya, İstanbul’da Belgrad Ormanı’ndaki etkinliğe katıldı. Serenay Sarıkaya, “Gerçekten güzel ve yaşanılabilir bir dünya istiyorsak doğamıza iyi bakmalı ve sahip çıkmalıyız” dedi.

Mis gibi Türkiye için

Çankırı

150 ülkeden milyonlarca gönüllü, 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde küresel atık problemine karşı toplanıp dünyayı temizlemek üzere güçlerini birleştirdi. Türkiye’de de bu kampanyaya büyük destek vardı.

Haberin Devamı


SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!