MHP, Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklemiştir

Güncelleme Tarihi:

MHP, Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklemiştir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2024 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 16.62’lik oy oranı ve kazandığı 220 belediye başkanlığıyla hamdolsun umutları diriltmiş, Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklemiştir” dedi.

Haberin Devamı

Bahçeli, partisinin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in 27’nci ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Türk milliyetçiliği fikriyatının geçmiş ve geçirmiş olduğu safhalarda Alparslan Türkeş’in muteber rolünü hiç kimsenin inkar edemeyeceğini işaret eden  Bahçeli mesajında özetle şunları belirtti:

TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİNE ULAŞACAK

“Merhum Türkeş Bey’in iki kutlu emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları bugünkü zaman diliminde, bir yanda milli ve manevi değerlerin muhafızı diğer yanda da milletimizin istikbal ve istiklal güvencesi mertebesine erişmiştir. Kara propagandaların, karanlık projelerin, karamsar palavraların biteviye faal ve faaliyet halinde olduğu şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetinin istikrar ve itibar aydınlığı olarak öne çıkmıştır. Bu gerçeğin ışığında, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde de Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 16.62’lik oy oranı ve kazandığı 220 belediye başkanlığıyla hamdolsun umutları diriltmiş, Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklemiştir. Partimiz milli özlem ve hedeflere her zaman tercüman olmuş, milletimiz ne diyorsa ona kulak vermiştir. Nitekim hayata ve hadiselere bakışımızın fikri mihveri olan Türk milliyetçiliği, demokrasiyle ayrılmaz ve ayrıştırılması imkânsız bütünlük içindedir. Partimizin ve Türkiye’mizin önü açıktır. Seçimsiz geçecek yaklaşık 4 yıllık sürede ülkemiz her alana teşmil edilecek reformlarla yükselişini devam ettirecektir. Siyasette elde ettikleri geçici mevzi kazanımlarla şımarmaya ve tahriklerini göstermeye başlayanların günün sonunda nasıl bir demokratik akıbetle karşılaşacağını da herkes görecektir. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine mutlaka ulaşılacaktır.” 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!