Mersin'de trafik kazası: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Mersinde trafik kazası: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2005 15:00

İstanbul'dan Mersin'e gelen yolcu otobüsünün TEM Otoyolunda refüjdeki bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, ölü sayısı 3'e yükseldi. Yaralanan 39 kişinin tedavisi sürüyor.

Haberin Devamı

Kaza sırasında olay yerinde ölen 2 yolcunun Şeney Kızılokyar ve Mehmet Hanifi Özdemir olduğu belirlendi. Kazadan sonra Tarsus SSK Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ertuğrul Topçu (57) da kurtarılamadı.

Kazada yaralanan yolculardan Özlem Pelitoğlu ve Adnan Pelitoğlu Adana Numune Hastanesi'nde, Şükran Aycan, Ramazan Aycan, Ferhat Aycan, Canan Urgun, Melek Güney, Samet Kızılokyar ve Umut Açıkgöz Adana Devlet Hastanesi'nde, Aynur Özmen, Nevzat Özmen ile Mert Can Özmen Adana Özel Üniversale Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralılardan Ali Uyan, Ercan Uslan, Bülent Yılmaz, Lütfiye Urgun, Yılmaz Avcı, Sadık Aslan, Senem Yalçın, Emrah Tayfur, Aslı Özuçak, Uğur Aslan, Erol Ak, Nihat Seyrek ve Sema Akçayoğlu Tarsus Devlet Hastanesi'ne, Ayfer Topçu, Emrah Tayfur Neral ve Aslan Özuçak Tarsus SSK Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların isimleri ise şöyle: İbrahim Özer, Erdal Kaplan, Mahmut Kaplan, Orhan Gözcü, Murat Tokgöz, Celal Günay, Müzeyyen Aybat, Dilek Erdeviren, Arzu Özge Yıldız, Mustafa Aybat ve Abdülkadir Gündüzalp.
 
Kaza, bu sabah, Adana-Ankara TEM Otoyolu'nun Mersin'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Taşobası mevkiinde, İstanbul'dan, Mersin yönüne giden Mehmet Urtekin yönetimindeki Mersin Seyahat Firması'na ait 33 EU 290 plakalı yolcu otobüsünün orta refüjdeki bariyerlere çarpması sonucu meydana gelmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!