Mehmet Öz New York'taki kazaya hızır gibi yetişti

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Öz New Yorktaki kazaya hızır gibi yetişti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2013 06:53

ABD’nin New York şehrinde bir taksi şoförünün aracının kontrolünü kaybedip kaldırıma çıkması nedeniyle yaşanan panik sırasında bir turistin bacağını kaybederken, olayı Rockefeller Center’daki ofisinden gören Türk doktor Mehmet Öz, derhal kaza yerine giderek yaralılara müdahale etti.

Haberin Devamı

Öğle saatlerine doğru turistlerin en yoğun olduğu 6. Cadde üzerindeki Rockefeller Center önünde meydana gelen kaza sırasında ofisinde “Dr.Oz Show” programı için hazırlık toplantısı yapan Doktor Öz’ün ofisini terk edip derhal kaza yerine gelmesi ABD medyasının büyük ilgisini çekti.

KAZAYI ÇALIŞMA MASASINDAN GÖRDÜ / FOTO GALERİ

Mehmet Öz New Yorktaki kazaya hızır gibi yetişti


Doktor Öz’ün olay yerindeki fotoğrafları Twitter’da paylaşılırken, TV kanalları kaza yerinden canlı yayınlar yaptılar. Kaza sonrasında basına konuşan Doktor Öz, “Ofisim direk kaza yerine bakıyor. İlk çarpma sesini duyunca hemen aşağıya baktım ve taksinin kaldırımdaki insanlara çarptığını gördüm. Her şeyi bırakıp hemen aşağıya koştum. Ben kaza yerine geldiğimde çevredeki insanlar tarafından gerekli müdahaleler yapılmıştı. Genç kadının hayatını onlar kurtardı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Polisin verdiği bilgiye göre, taksinin çarptığı genç kadının kopan bacağı, çevredeki seyyar satıcılar tarafından bir buz kovasına konulduktan sonra ameliyat için hastaneye kaldırıldı.

Mehmet Öz New Yorktaki kazaya hızır gibi yetişti


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!