Lunaparkta kurşun yağdırdılar... Birinin yaşı 16 diğerinin 17

Güncelleme Tarihi:

Lunaparkta kurşun yağdırdılar... Birinin yaşı 16 diğerinin 17
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2024 07:00

İSTANBUL Arnavutköy’de 14 Ocak günü lunaparka gelen 16 ve 17 yaşındaki 2 saldırgandan biri, iddiaya göre, kız kardeşinin sevgilisi olduğunu öne sürdüğü kişiyi ve yanındaki arkadaşını gördü.

Haberin Devamı

Şüpheliler yanlarındaki tabancaları çıkararak ateş etmeye başladı. O sırada parkta bulunan onlarca çocuk ve aileleri ile saldırının hedefindeki 2 kişi panikle kaçmaya başladı. Saldırıda 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganları yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırganlardan 1’i tutuklanırken diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaralanan 1 kişinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Lunaparkı işleten Hamdi Kaba, “Ben 43 yıldır bu işi yapıyorum. Bellerinde silahlar ve bıçaklar ile buralarda geziyorlar. Kavga yukarı taraftan başlayıp buraya kadar gelmiş. Bir çocuk kurusıkı silahı alıp buraya kadar kovalamış diğerini. Kaçan kişi de 20 dakika tuvalette saklanmış, müşteri gibi içeri girmiş.

Haberin Devamı

Lunaparkta kurşun yağdırdılar... Birinin yaşı 16 diğerinin 17

‘ASIL SUÇLU SİLAHLARI SATANLAR’

Kendi aralarında yaşadıkları bir durum bu. Bizim adamlarımız da müdahale edemedi. Silah var çünkü. Bu silahları gençlere satanlar bu işin asıl suçlularıdır, kavga edenler değil” dedi. 

Lunaparkta görevli olarak çalışan Salih Alphan ise “Biz sesleri ilk duyduğumuzda torpil patlatıyorlar zannettik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!