KYK memur alımı başvurusu devam ediyor! İşte KYK personel alımı başvuru ekranı

Güncelleme Tarihi:

KYK memur alımı başvurusu devam ediyor İşte KYK personel alımı başvuru ekranı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 10:17

KYK personel alımı başvuruları yoğun ilgi görüyor. Yurt yönetim personeli alımı başvuruları 04 Ocak 2021 (10:00) - 20 Ocak 2021 (17:00) tarihlerinde basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden yapılıyor. Sözlü sınav sonuçları ile ilgili duyurular Bakanlığımız internet sitesinde daha sonra ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Haberin Devamı

KYK memur alımı başvuruları 4 Ocak’ta başladı. Adayların sözleşmeli yurt yönetim personeli alımı sınav başvurusu formunu 20 Ocak 2021 17:00'ye kadar tamamlamaları gerekiyor. Adaylar; sınav giriş belgesini basvuru.gsb.gov.tr adresinden alacaklar. Sınav sözlü olarak Ankara’da düzenlenecek. İşte KYK memur alımı başvuru ekranı ve detaylar

KYK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Adaylar işlemlerini basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden “Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı Sınav Başvurusu Formu” nu doldurarak elektronik ortamda yapacaklar.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını, 04 Ocak 2021 (10:00) - 20 Ocak 2021 (17:00) tarihlerinde basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden “Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli Alımı Sınav Başvurusu Formu” nu doldurarak elektronik ortamda yapacaklardır.

Haberin Devamı

Adaylar III- BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER başlığında belirtilen belgelerini başvuru sisteminde belirtilen yerlere .jpeg formatında fotoğraf olarak yükleyeceklerdir.

KYK memur alımı başvurusu devam ediyor İşte KYK personel alımı başvuru ekranı

Adaylar başvurularını tamamladıktan sonra “Başvuruyu Onayla” butonunu kullanarak başvurularını tamamlayacaklardır.

basvuru.gsb.gov.tr adresi üzerinden e-başvuru formunu doldurmayan veya başvurusunu onaylamayan adayların talepleri dikkate alınmayacaktır.

Bu duyuruda belirtilen esaslara uygun olmayan, posta yolu veya şahsen müracaat şeklinde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Müracaatların sona ermesinden sonra adayın başvuru bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacaktır.

Adaylar yalnızca 1 (bir) pozisyon için başvuruda bulunabilecektir.

Başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu olacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ ve SÖZLÜ SINAVA ÇAĞIRMA

Duyuruya uygun şekilde yapılan başvuruların, cinsiyete göre başvuru yapılan her bir pozisyon için belirlenen kontenjan sayısından fazla olması halinde, KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilan edilen kontenjan sayısının dört (4) katına kadar aday sözlü sınava çağrılacaktır.

Haberin Devamı

Sözlü sınava girmeye hak kazanan son sıradaki aday ile aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu adayların tamamı sözlü sınava çağırılacaktır.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ile ilgili duyuru daha sonra Bakanlığımız internet sitesinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!