Kızılay’ın Gönüllülük ödülleri

Güncelleme Tarihi:

Kızılay’ın Gönüllülük ödülleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2023 07:00

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde düzenlenen ‘Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni’, dün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Ödül törenine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, AFAD Başkanı Okay Memiş ve çok sayıda gönüllü katıldı. Ödüller afetler gibi zorlu şartlarda gönüllülük ve iyilik yarışıyla topluma ilham veren toplam 21 ülkeden seçilen sivil toplum örgütü, medya kuruluşu, ulusal dernek ve kişilere verildi. Törene mesaj gönderen Emine Erdoğan, yabancıların derdine derman bulabilmenin, paha biçilemez olduğunu belirterek mesajında özetle şöyle dedi:

Kızılay’ın Gönüllülük ödülleri

Emine Erdoğan

‘EN CÖMERT ÜLKE OLMA ONURU’

“Milletimizin vicdanının sesi olan Kızılay’ımızın çatısı altında buluşan gönüllülerimiz, bir buçuk asırdır dünyaya şefkat eli uzatıyor. Bu sayede ülkemiz, insanî yardım alanında, en cömert ülke olma onurunu göğsünde taşıyor.  Yaşadığımız büyük deprem afetinde, şehirlerimiz harabeye dönerken, yürekler yıkılmasın diye afet bölgesine koşan gönüllülerimiz, insanın, insana emanet olduğunu kanıtladılar. Bu program vesilesiyle bir araya gelen iyilik pınarları, milletimizin gönlünde taht kurdu, masum kalplere girdi. İsimleri, gönül dostlarının isimlerinin yanına yazılan kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” 

Haberin Devamı

Kızılay’ın Gönüllülük ödülleri

FULYA ÖZTÜRK DE ÖDÜL ALDI

‘Medyanın Gönüllüsü’ kategorisinde CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk de ödül aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!