Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bodrum'da esrarengiz Kalaşnikof

Bodrum'da eğitim dalışı yapan SAT ve SAS komandoları, Regal Otel'in yakınlarındaki koyda, 2 Kalaşnikof tüfek ve 4'ü bu silahlara ait toplam 9 şarjör buldu. Bulunan dolu 5 tabanca şarjörünün, ortağı Ömer Lütfü Topal tarafından öldürtüldüğü belirtilen Regal Otel sahibi Hikmet Babataş'ın infazında kullanılan silahlara ait olup olmadığı araştırılıyor.

Balistik inceliyor

Babataş cinayetinde kullanılan tabancaların kayıp olması nedeniyle bölgede sualtı araştırmaları devam ederken, silah ve şarjörler balistik incelemeye gönderildi. Emniyet yetkilileri, bulunan Kalaşnikof tüfeklerin herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığını, tabanca şarjörlerinin de Babataş'ın infazında kullanılan silahlara ait olup olmadığının araştırıldığını belirttiler.

Kız kavgasında öldüren yumruk

Bandırma Ali Fahri İşeri İlköğretim Okulu'nun bahçesin-de çıkan kavgada, 14 yaşındaki öğrenci Ö.Ş, okul arkadaşı Yavuz Aslan'ın ölümüne neden oldu. Yavuz Aslan, arkadaşlarıyla şakalaşırken, Ö.Ş. geçmekte olan genç bir kıza sözle sarkıntılıkta bulundu. Aslan da ‘‘Utanmıyormusun?’’ diye uyarınca kavga başladı. Yumrukla yere düşen ve başını beton zemine çarpan Aslan, hastaneye kaldırılırken öldü. Ö.Ş. tutuksuz yargılanacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!