Kısa kısa..

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

12 kilo eroin 30 kilo esrar elegeçirildi

VAN'dan kamyonla Ankara'ya uyuşturucu madde getirileceğini öğrenen Ankara Narkotik Şube Müdürlüğü, Van'a ekip gönderdi. Uyuşturucu yüklü 38 LV 218 plakalı kamyonu kontrollü takibe alan ve uyuşturucu bağlantısının diğer onganize bağlantılarını çözmeye çalışan polis, Gaziantep'in Nizip İlçesi yakınlarında güzergâhını değiştiren aracı durdurdu. Kamyonda yapılan aramada yükün arasında kamufle edilmiş 30 kilogram toz esrar ve 12 kilogram eroin ele geçirildi. Şoför Hacı Cingöz ile Mustafa Cingöz gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili olarak iki kişiyi daha arıyor.

Çocuklarının gözü önünde boğuldu

BOLU'da Saraycık Köyü yaylasında Kazım Küpeli (38), kızı Deniz (13), kızı Güneş (9) ve oğlu Murat Küpeli (4) ile birlikte pikniğe gitti. 17.30 sıralarında Küpeli yüzmeye başladı. Dibi balçık gölette yaklaşık 15 metre açılan Küpeli, yorularak ‘‘Beni kurtarın’’ diye bağırmaya başladı. Şaka olduğunu düşünen 3 kardeş, babalarını gözden kaybedince paniğe kapıldı. Çocuklar, yaptıkları aramadan sonuç alamayınca yayladaki köylülere haber verdiler. Kazım Küpeli'nin cesedi tüm aramalara rağmen bulunamadı.

3 kazada 15 kişi ölü

ÇORUM-Ankara karayolunda hatalı sollama sonucu kereste yüklü kamyonla çarpışan özel otomobilde, aynı aileden 6 kişi yaşamını yitirdi. Kazada Hidayet Yüce (28), ağabeyi Mustafa Yüce (38), yengesi aynı yaştaki Beyhan Yüce, yeğenleri Burcu (10) ve Serkan (4), diğer kardeşi Özer Yüce (27) olay yerinde öldü. Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi yakınlarında meydana gelen bir başka kazada, Tuzla Piyade Okulu'nda vatani görevini yapan oğlu Aydın'ın yemin törenine giden Hüseyin Özcan ile kuzeni Necati Özcan ve komşusu Mehmet Özsoy hayatını kaybetti. Denizli'de de yine hatalı sollama can aldı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Ali Ekici, bu araçta bulunan Faik Çelik, Nadire Çelik, Hasan Çelik, Kadir Çelik ve Nimet Çelik öldü.

Alacağı için 3 kişiyi ezdi

ŞANLIURFA'da alacak verecek meselesi yüzünden amca çocukları Reşat, Hacım ve Mustafa Aslan ile tartışan Muzaffer ve Ali Aslan kardeşler, vatandaşların araya girmesiyle ayrıldılar. 300 milyon liralık borçlarını öde-meyen 3 amcasının oğlunu yolda giderken görünce sinirlenen Muzafer Aslan, kullandığı otomobili üzerlerine sürdü. Olayda Reşat Aslan (66) ile Mustafa Aslan (37) ağır yaralandı. Hafif yaralı Hacım Aslan'ın üzerinde bir tabanca bulundu. Polis, kaçan Muzaffer Aslan'ı arıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!