Kimse ikna edemedi! Böyle bekledi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2018 06:59

Adana’da alkollü olduğu ileri sürülen bir sürücü yolun bittiğini fark etmeyince cipiyle göle düştü. Suya gömülen cipinin akıntıya kapılıp kaybolmaması için üzerinde çıkıp bekleyen sürücüyü gölden çıkması için kendisini ikna etmeye çalışanlara, "Araba çıkmadan buradan çıkmam” diyerek karşılık verdi.

Haberin Devamı

Çukurova ilçesi Karslılar Mahallesi'nde, iddiaya göre alkollü olan Furkan Çınar yönetimindeki 01 BEJ 98 plakalı cip ile giderken yolun bittiğini fark edemedi. Çınar ve yanındaki üç arkadaşı ciple birlikte Seyhan Baraj Gölü'ne düştü. Çınar ve iki arkadaşı cipten kendi imkanlarıyla çıkarak kıyıya geldi.  Ancak Çınar, bir süre sonra tekrar suya girerek akıntıya kapılmaması için cipin üzerine çıktı. Kazayı polise bildirip yardım isteyen arkadaşları, Çınar'ı kıyıya çıkması için de ikna etmeye çalıştı. 

Soğuk havada suya gömülen cipin üzerinde bekleyen Çınar, kendisini ikna etmeye çalışan arkadaşlarına "Araba çıkmadan ben buradan çıkmam" diye karşılık verdi. 

Kaza yerine polisin gelmesinin ardından çekici çağrıldı. Çınar'ın üzerinden inmesinin ardından cip çekiciyle sudan çıkarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!