Kehribar 9. yeni bölüm fragmanı çok konuşulacak!

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 9. yeni bölüm fragmanı çok konuşulacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 11:32

Kehribar'ın yayınlanan son bölümüyle çok konuşuldu. Yayınlanan 9.bölüm fragmanı nefesleri kestiği yeni bölümde bu hafta Orhan Yarımcalı ve Oğuz Doğu karşı karşıya geliyor. Nefes kesen sahnelerin yer aldığı Kehribar'da hayranlarını şoke eden bir gelişme de yaşanacak. İşte Kehribar 9.bölüm fragmanı ve detaylar

Kehribar 9. bölümde aksiyon artıyor. Her hafta heyecanla izlenen bölümlerine bir yenisi daha eklenecek olan Kehribar'da Orhan ile Oğuz Doğu karşı karşıya gelecek. 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Kehribar bu hafta izleyenleri ekran başına kilitleyecek! İşte Kehribar 9.bölüm fragmanı..


KEHRİBAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Orhan Yarımcalı efsanesi, İstanbul'daki büyüklerin gözüne batmaya başlar. Daha fazla büyümesine engel olmak isterler. Bu sırada Orhan, ailesi ve Leyla ile uğraşmaktadır. Orhan, oğlu olduğunu bilmediği Kemal'in yardımı ile yol arkadaşlarını kurtarmayı başarır. Musa öldürdüğünü sandığı adamları karşısında gördüğünde, nasıl kurtulduklarını araştıracaktır. Kemal, olan olaylar nedeniyle kendini suçlayacaktır; Orhan Kemal'i karanlığın içinden çekip çıkarır. Adile, Veli ve Sanem'in sırrını öğrenecektir.

KEHRİBAR 8. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Orhan, babasının nasıl öldürüldüğünden hala habersizdir. Oğuz Doğu ise işlerini yerinden takip etmek için bölgeye gelecek ve karşısında Orhan'ı bulacaktır. Polis Yıldırım ile ilgili gerçekler yavaş yavaş su üstüne çıkmaya başlar. Murat Hoca, tüm bilgisi ve görgüsü ile Orhan'a destek olur. Orhan, tek aşkı Leyla'nın kendisinden sakladığı gerçekleri öğrenecek ve zor bir karar vermek durumunda kalacak. Orhan Yarımcalı, ailesini bir arada tutmaya çalışırken, adaleti, mazlumun yanında direnmesi ile ağızdan ağıza konuşulmaya, hikayesi anlatılmaya devam edecek.

Haberin Devamı

KEHRİBAR 9.BÖLÜM FRAGMANI - 1


KEHRİBAR 9. BÖLÜM FRAGMANI - 2

KEHRİBAR DİZİSİNİN KONUSU

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar... Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar.

KEHRİBAR DİZİSİNİN OYUNCULARI

Gürkan Uygun
Ayça Varlıer
Necip Memili
Özge Özder
Ahmet Uz
Fırat Altunmeşe
Aslıhan Güner
Yağmur Aydan
Nazmi Kırık
Umut Karadağ
Sibel Taşçıoğlu

BAKMADAN GEÇME!