Kayseri'de 3 kiÅŸi yanarak öldü

Güncelleme Tarihi:

Kayseride 3 kişi yanarak öldü
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 06, 2010 15:08

KAYSERİ'de beton mikseri ile çarpışınca alev alan otomobilde bulunan, İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi eski Başkanı Ali Başyurt, eşi ve dünürü öldü. Başyurt'un oğlu yaralandı.

Haberin Devamı

FECÄ° KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

ALKOLLÜ PROFESÖR IRMAĞA UÇTU 

Kaza, kent merkezine 10 kilometre uzaklıkta, Kocasinan Ä°lçesi Kuzey Çevreyolu Muhsin YazıcıoÄŸlu Bulvarı'nın kesiÅŸtiÄŸi kavÅŸakta meydana geldi. Emekli olduktan sonra, avukat olan oÄŸlu Suat Serdar BaÅŸyurt ile avukatlık yapan 3 çocuk babası Ali BaÅŸyurt, eÅŸi Fatma BaÅŸyurt ile birlikte 2 ay önce memleketi Malatya'ya yaz tatili için gitti. Adli yılın açılması nedeniyle Ä°zmir'e dönmek için oÄŸlu Suat Serdar BaÅŸyurt'a ait 1997 plakalı LPG'li Mercedes marka otomobille Malatya'dan yola çıkan Ali BaÅŸyurt, Kayseri yakınlarında, 35 yaşındaki Bayram Büyükhan yönetimindeki beton mikseri ile kafa kafaya çarpıştı.Â

Otomobil alev alarak yanarken araçta bulunan Ali Başyurt, eşi Fatma Başyurt, oğlu Serdar Başyurt'un Almanya'da yaşayan 8 çocuk annesi kayınvalidesi Fati Başyurt yanarak öldü.

Ali Başyurt'un ölüm haberini alan İzmir'deki yakınları ve meslektaşları büyük üzüntü yaşadı. 35 yıl hakimlik yapan 3 çocuk babası Ali Başyurt İzmir'de hayali ihracat ve naylon fatura yolsuzluğuna yönelik yapılan ‘Balina operasyonu’ davası sanıklarını da yargılamıştı.
Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve Sivil Savunma ekiplerinin çabasına rağmen otomobilde bulunan 3 kişinin cesedini çıkardı. Yaralanan sürücü Bayram Büyükhan Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülürken hangi aracın hatalı olduğu henüz belirlenemedi. Otomobildeki yangının LPG tankı nedeniyle değil, çarpışma sırasında motorun alev almasından kaynaklandığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!