Alkollü profesör otomobiliyle ırmağa uçtu

Güncelleme Tarihi:

Alkollü profesör otomobiliyle ırmağa uçtu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2010 09:38

SİVAS’ta Kızılırmak kenarındaki Eğriköprü civarında alkol aldığı iddia edilen Prof. Dr. Ali Uçurum, otomobiliyle geri geri giderken ırmak yatağına düştü. Çevrede balık tutanlarca otomobilden çıkartılan ve hafif yaralı olduğu görülen Prof.Dr. Uçurum, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Öğretim üyesi 47 yaşındaki Prof. Dr. Ali Uçurum, öğle saatlerinde kendisine ait 06 BD 9008 plakalı otomobili ile TOKİ Konutları yanındaki öğretim üyeleri için özel hazırlanan villaların bulunduğu evinden çıkarak, bir kilometre aşağıda Kardeşler Mahellesi mevkisinde Kızılırmak üzerinde bulunan tarihi Eğriköprü yakınlarına geldi. Burada bir süre otomobilin içerisinde alkol aldığı iddia edilen Prof.Dr. Uçurum, ırmakta balık tutan görgü tanıklarının ifadesine göre arabasını çalıştırıp ileri gitmek isterken geri geri gelince, yaklaşık 3 metre yükseklikten ırmak yatağına düştü. Otomobil, yaz nedeni ile debisi düşen ırmağın su bulunmayan bölümünde durdu. Şans eseri ters dönmeyen araç içerisinde bulunan Prof. Dr. Uçurum’u çevrede bulunanlar yetişerek çıkardı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bir süre sağlık ekiplerinin kendisine müdahale etmesini engellemeye çalışan Ali Uçurum, daha sonra sedyeyle ambulansa konularak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Araç içinde de alkol şişesi bulunduğu görüldü.

ALKOLDEN EHLİYETİNE EL KONULMUŞ

Yapılan incelemede Prof.Dr. Uçurum’un daha önce 2 kez alkollü araç kullanırken yakalandığı ve bu nedenle sürücü belgesine el konulduğu belirlendi. Kazayı sürücü belgesiz olarak yapan Uçurum’un çekici yardımı ile ırmak yatağından çıkarılan otomobili de polis ekiplerince bağlandı. Prof. Dr. Uçurum’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!